Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/downburlote

Marketing

Prvi sex kod cura - Susretit će se u sredini

Forum










Click here: Prvi sex kod cura






Ma sta se sikiras... Muškarac treba da bude nežan, da pazi...



prvi sex kod cura

Jedva sam naišao na nevinu devojku! SasaBa wrote:Postovanje, imam 17 godina, posto mi je ovo sasvim normalna stvar kao da pricam o bilo cemu drugome, samo sto sa ovim nemam iskustva, i ako mogu nagadjati, mislim da je bolje a saznam ovdje nesto, samo molim bez seljakcih izjava i savjete. Ko će da započne?... Učinite sve što možete da prvi seks bude vaše nezaboravno iskustvo i najljepši uvod u novu fazu vašeg života.



prvi sex kod cura

Prvi seks: odgovori na njena pitanja - To znači da sve teorije o tome kako vam nije potrebna zaštita ako vam je prvi put padaju u vodu. Ona, sa mnom, prvi put!



prvi sex kod cura

Za paniku nema razloga niti ako nikada niste masturbirale, jer barem je to lako promijeniti. Trebate malo vremena, oko pola sata i lubrikant na vodenoj osnovi. Ako nemate lubrikant, dobro će vam poslužiti i vlastita slina. Svoje tijelo počnite istraživati navlaženim prstima, dio po dio. Pri tome posebnu pozornost posvetite grudima i predjelu oko njih, te leđnoj strani vrata. Nakon što ste nekoliko minuta istraživali što vam odgovara a što ne, vrijeme je da se posvetite i svom međunožju. Vrhovima prstiju istražujte stidne usne, klitoris i okolicu vagine, i pri tome obratite pažnju na to što vam je ugodno, a što nije. Možete prstom polagano prodirati u vaginu i na taj ćete način najlakše ustanoviti kako će vam biti kad u vas počne prodirati penis. Naime, ne smijete pretpostavljati da će vaš ljubavnik, koji je po svoj prilici isto tako još uvijek nevin, ili barem nevješt, do potankosti poznati anatomiju ženskih genitalija. Zbog toga je važno da je same poznajete, kako biste mu u prijelomnom trenutku mogle pomoći. Ako, možda, prilikom istraživanja svog tijela osjetite nelagodu, otpor ili strah — još biste možda jednom trebale razmisliti o tome je li stvarno nastupilo pravo vrijeme za vaše , jer nikamo vam se ne žuri i ako još niste spremne pred vama je još uvijek dovoljno vremena za sve. Postoje još mnogi načini na koje vi i vaš dečko možete uživati, a da ne uključuju penetraciju.



PRVO SEKSUALNO ISKUSTVO Pogledajte kako su zvezde reagovale na naše direktno pitanje
Iako me luđački privlačio, ni na jednom se našem dejtu nije dogodilo ništa više od držanja za ruke. Uzmite si dovoljno vremena. I ako imate jos kakvih savjeta,takodje moze i poruka u pm ako neko zeli izvolite, P. Nakon prvog seksa na vama je da uživate i istražujete kome što odgovara. Mnogo pričaj s njom, miluj je, budi nežan, spremi večeru...

[Rotkva za jetru i žuč|Licni oglasi novi sad sa slikama|Oralno sex]








Post je objavljen 20.12.2018. u 01:05 sati.