Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reugroucharba

Marketing

Traženje srodne duše preko fejzbuka // Vukajlija - Stvarne djevojke










Click here: Traženje srodne duše preko fejzbuka // Vukajlija






Pa, daaaa :D Izlazak? Vrlo iritantna i glupa stvar, bar za nas normalne, ako smo uopšte normalni, možda jednostavno ne kapiramo. Naravnoooo : :p Blic?





Vrlo iritantna i glupa stvar, bar za nas normalne, ako smo uopšte normalni, možda jednostavno ne kapiramo. Sve što na kraju dobiješ je lajk od dva druga i najbolje drugarice.





- Pa, daaaa :D Izlazak? Sve što na kraju dobiješ je lajk od dva druga i najbolje drugarice.





Vrlo iritantna i glupa stvar, bar za nas normalne, ako smo uopšte normalni, možda jednostavno ne kapiramo. Kako ja to shvatam, svrha debilizma je da ti neka mega giga ultra turbo sisato - pametna pička lajkuje, ili objavi na zid kako te voli, želi, ljubi, i mazi po kurcu, tj. Sve što na kraju dobiješ je lajk od dva druga i najbolje drugarice. Kako bi voleli da bude: Znamo se? Ah, daaaaaaaaa :p Veza? Naravnoooo : :p Blic? Pa, daaaa :D Izlazak? Pa kako da neeeeee! Kako jeste: Znamo se? Pa valjda, išli smo zajedno u osnovnu, mada od kako si počeo da visiš na fejsu, slabo.




Pa valjda, išli smo zajedno u osnovnu, mada od kako si počeo da visiš na fejsu, slabo. Naravnoooo : :p Blic? Pa, daaaa :D Izlazak? Ah, daaaaaaaaa :p Veza? Kako ja to shvatam, svrha debilizma je da ti neka mega giga ultra turbo sisato - pametna pička lajkuje, ili objavi na zid kako te voli, želi, ljubi, i mazi po kurcu, tj. Kako bi voleli da bude: Znamo se? Sve što na kraju dobiješ je lajk od dva druga i najbolje drugarice. Kako jeste: Znamo se? Vrlo iritantna i glupa stvar, bar za nas normalne, ako smo uopšte normalni, možda jednostavno ne kapiramo. Pa kako da neeeeee!

[Prvi sastanak ispovesti|Gole žene do kraja|Poznanstpoznanstvsvo veza brak istra]








Post je objavljen 20.12.2018. u 00:06 sati.