Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/esuninat

Marketing

Plavi oglasnik zenidba udaja - Pravi datiranje










Click here: Plavi oglasnik zenidba udaja






Pitanje je što ovu osobu čini pravom, u usporedbi sa svim drugim osobama s kojima ste bili u vezi, a da biste s njom htjeli provesti ostatak života. Morate biti sigurni da je vaša znatiželja za drugim ljudima zadovoljena i da nećete švrljati i istraživati. Mnogi maštaju o vjenčanju i idealnoj osobi s kojom će osnovati obitelj. Prije nego konačno kažete da, sjednite i zapitajte se: Što ovu osobu čini onom pravom?



plavi oglasnik zenidba udaja

Ako ne znate kako vaš potencijalni životni drug funkcionira, krajnje je vrijeme da konačno doznate prije nego kažete da. Dobar brak zahtijeva timski rad.



plavi oglasnik zenidba udaja

- Mnogi maštaju o vjenčanju i idealnoj osobi s kojom će osnovati obitelj. O financijama treba raspraviti na vrijeme, tako da poslije ne bi bilo nekih iznenađenja.



plavi oglasnik zenidba udaja

Mnogi maštaju o vjenčanju i idealnoj osobi s kojom će osnovati obitelj. I onda kada mislite da ste pronašli ljubav svog života, promislite prije ulaska u bračne vode, piše Net. Za dobar brak potrebno je puno više od ljubavi koju osjećate. Dobar brak zahtijeva timski rad. Prije nego konačno kažete da, sjednite i zapitajte se: Što ovu osobu čini onom pravom? Vaš prvi odgovor će vjerojatno biti — ta osoba je prava zato što je volim. Ali to nije bilo takvo pitanje. Pitanje je što ovu osobu čini pravom, u usporedbi sa svim drugim osobama s kojima ste bili u vezi, a da biste s njom htjeli provesti ostatak života. Važno je da ste sigurni zbog čega ulazite u brak kako u brak ne biste ušli iz krivih razloga. Jeste li spremni na ulogu supruge ili supruga? Nije da ne možete ostati neovisni, ali ako želite brak graditi na povjerenju, morate naučiti dijeliti neke stvari i dijelove svog života koje prije niste. Jeste li spremni za financijske izazove? Biti u braku nije kao hodanje, kada dijelite račun za ručak ili plaćate ulaznice za kino. Brak uključuje nove i veće račune. O financijama treba raspraviti na vrijeme, tako da poslije ne bi bilo nekih iznenađenja. Možete li ostati vjerni? Morate biti sigurni da je vaša znatiželja za drugim ljudima zadovoljena i da nećete švrljati i istraživati. Ako se i dalje pitate kako bi bilo izlaziti s drugim ljudima i biti u drugačijoj vezi, možda trebate pričekati s vjenčanjem. Možete li živjeti takvim životnim stilom? Ako već ne živite zajedno, skrenite pažnju na partnerove ili partneričine navike i stil života. Ako ne znate kako vaš potencijalni životni drug funkcionira, krajnje je vrijeme da konačno doznate prije nego kažete da. Ovo su samo neka od pitanja na koja biste trebali odgovoriti prije nego stanete pred oltar. Ako ste zbunjeni ili na neki način nespremni, možda biste trebali pričekati s vjenčanjem.



Srbin i Albanka "Zavoljesmo se..."
Dobar brak zahtijeva timski rad. Za dobar brak potrebno je puno više od ljubavi koju osjećate. Važno je da ste sigurni zbog čega ulazite u brak kako u brak ne biste ušli iz krivih razloga. Jeste li spremni za financijske izazove? Jeste li spremni na ulogu supruge ili supruga? Biti u braku nije kao hodanje, kada dijelite račun za ručak ili plaćate ulaznice za kino. Ako ste zbunjeni ili na neki način nespremni, možda biste trebali pričekati s vjenčanjem. Ali to nije bilo takvo pitanje.

[Srpska pornjava|Trazim zenu za brak bosna i hercegovina|Upoznavanje preko portala, agencija, novina, sms-a itd.]








Post je objavljen 19.12.2018. u 23:40 sati.