Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ovanhautran

Marketing

Idealan partner po horoskopu: Otkrijte u kom znaku se krije vaša srodna duša - Stvarne djevojke










Click here: Idealan partner po horoskopu: Otkrijte u kom znaku se krije vaša srodna duša






BIK Osobe u znaku bika su simbol odanosti i vernosti. Nepoznata žena pozvoni vam na vrata i moli vas da telefonira. Preispitaj se Česta greška u učenju koju prepoznajem kod svojih vršnjaka je slijedeća: uporno mi tvrde kako su učili cijeli prethodni tjedan npr. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Ovnom, Blizancima i Strelcem.



Idealan partner po horoskopu: Otkrijte u kom znaku se krije vaša srodna duša

Slične okolnosti iz prethodnog perioda preslikavaju se i na ovu nedelju. Nikada ne mozete biti potpuno sigurni. U ženskom horoskopu Venera je prikaz devojačkog statusa a Mesecom je prikazana žena i majka.



Idealan partner po horoskopu: Otkrijte u kom znaku se krije vaša srodna duša

- Zbog toga može se desiti da ih privlače ezoterične stvari koje ih istovremeno i plaše, jer menjaju njihovu svakodnevicu i naučeni stil života. A Ništa posebno, vrlo neupadljiv stil B Sportski - trenirka, tenisice...



Idealan partner po horoskopu: Otkrijte u kom znaku se krije vaša srodna duša

Jarac Najracionalniji znak Zodijaka. Jarčevi razmisle dobro pre nego što donesu bilo koju odluku. To važi i za ljubav. Pre nego što započnu vezu, obrate pažnju na sve aspekte, pa tek onda donesu odluku. Kada odluče da budu sa nekim, to u samom startu znači da veruju da bi ta osoba mogla da bude prava za njih. Glavni pokretači u životu su im muzika, ljubav i strastvenost. Idealni partneri: Škorpija, Ribe Vodolija Reč je o veoma specifičnoj osobi, koja ima neobuzdanu maštu i želju za avanturom. Mrze ograničenja i barijere. Vodolije su inteligentne, emotivne i senzualne osobe, kojima treba ista takva osoba. U svakodnevnom životu će ići tako gde niko ne bi, ali u ljubavi nije tako — u ljubavi su veoma oprezni i proračunati. Ali, kada stupe u vezu, ne štede energiju, vole celim srcem. Idealni partneri: Ovan, Strelac Ribe Ribe su najemotivniji znak Zodijaka. Iako mogu da deluju prilično distancirano i hladno, zapravo su veoma predane voljenoj osobi. Sve će da urade da usreće partnera. Ali, za uzvrat očekuju da se i vi njima bezuslovno date. Ribama treba osoba koja će da ima slična ili ista interesovanja i potrebe. Idealni partneri: Jarac, Bik.




Nemojte se izvinjavati zato što želite pažnju, ljubav ili lepo ponašanje, nađite ljude koji to znaju da vam pruže. Vjerojatno postoji boja koja ti je draža od ostalih… U tvom su ormaru samo smeđe majice, a na vješalici samo bijele torbice? Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite uz osobu koja u Vama pokreće lepe misli i »čudesnu energiju«. U ovom životu žele mir, lojalnost i porodicu, potrebne su im jasne granice u okviru kojih mogu da se kreću i u kojima mogu da rade. Ova kombinacija čvorova simbolično rečeno pokušava da razume da li Bog postoji i ko je on. Vaše reči uvek zvuče dvosmisleno, što vas zapravo zabavlja. Teže ka tome da održe neke tradicionalne vrednosti.

[Oglasi za upoznavanje u sarajevu|Klub Za Odrasle|Osobni odnosi s javnošću]








Post je objavljen 19.12.2018. u 22:42 sati.