Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phophapidil

Marketing

Oglasi za masazu - Pronađite djevojku

Erotska masaža










Dating Site: Oglasi za masazu






Ova masažna fotelja je kompaktnog dizajna i ne prevelikih dimenzija. Komplet set oklagija u kutijama -cetiri oklagije + paleta - cena 3800 dinara. Ne zaboravite da upišete i sex masaza, kako bi oglas bio svrstan u ovu kategoriju.



oglasi za masazu

Sto za masažu, oklagije za maderoterapiju anticelulit masažu oklagijama , paravan, strunjača, stolice, police, peškiri... U svoj dosadašnji asortiman sitne drvene galanterije, uvrstili smo i oklagije za masažu.



oglasi za masazu

oklagije za masazu - Na ovim stranicama možete pronaći sve one koji su zainteresovani za erotsku masažu.



oglasi za masazu

Akcijske cene oklagija za masažu - Za preko oglaasi naručene oklagije popust - Možete kupiti pojedinačne oklagije ili u setu - Sve oklagije su izrađene od kuvane bukve, lakirane dva oglasi Cene po brojevima: sa />Bilo da masažu radite samostalno ili vas neko drugi masira, rezultati neće izostati! Komplet set oklagija u kutijama -cetiri oklagije + paleta - cena 3800 dinara. Oklagije su dimenzija: - srednji radni deo 25 cm plus rucke ukupno 43 cmOklagije su okretne. Prodajem oklagije za anticelulit ogglasi, moze komplet, a moze i pojedinacno. Oklagije za lice komad 1200din. Mogucnost slanja postom, ili licno preuzimanje po dogovoru. Oklagije se prave od bukve, lakirane. Svaka oklagija se pravi iz jednog dela tako da tesko moze doci do lomljenja iste. Kockica oklagije ne pripadaju setu. Sto za masažu, oklagije za maderoterapiju anticelulit masazu oklagijamaparavan, strunjača, stolice, police, peškiri. U svoj dosadašnji asortiman sitne drvene galanterije, uvrstili smo i oklagije za masažu.


TV oglas: MASAŽA
Akcijske cene oklagija za masažu - Za preko 4 naručene oklagije popust - Možete kupiti pojedinačne oklagije ili u setu - Sve oklagije su izrađene od kuvane bukve, lakirane dva puta Cene po brojevima: 1. Dodavanje oglasa na kupujemprodajem sa mobilnog telefona je lako i jednostavno. U pitanju su oklagije za maderoterapiju. Nova ovakva fotelja kosta 3900e. Ne zaboravite da upišete i sex masaza, kako bi oglas bio svrstan u ovu kategoriju. Set se sastoji od 5 oklagija, u pitanju je 1 modelator i 4 oklagije od kojih birate da li zelite da budu statične ili savitljive. I zamolio bih sve nadkupce da me zaobidju jer je necu dati na poklon.

[Dating resignation letter|Dating websites jersey uk|Best no strings dating site]








Post je objavljen 19.12.2018. u 20:42 sati.