Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catamoti

Marketing

Cure na poziv - Pronađite djevojku

Sex izazov










Click here: Cure na poziv






Na ESOF-u su prisutne i dvije članice hrvatskoga ogranka MCAA: dr. Marie Curie Alumni udruga MCAA je neprofitna organizacija, osnovana 2014. Također, u suradnji s Europskom komisijom, MCAA organizira i ESOF MSCA satellite event 7.



cure na poziv

Najvažnije je da pokažete samouvjerenost i dosljednost. Trenutno postoji tridesetak ogranaka udruge diljem svijeta, a jedan od njih je i nedavno osnovan hrvatski ogranak Croatian Chapter 6.



cure na poziv

Sex izazov - Molimo da nam pošaljete prijavnicu najkasnije do nedjelje 01. Sens : En médecine psychiatrique, traitement thérapeutique consistant ŕ plonger un patient dans un état inconscient artificiel.



cure na poziv

Ovaj projekat je nastavak dugogodišnjih aktivnosti i realizujemo ga i u 2017. Cilj projekta jeste prevencija nasilja kako vršnjačkog tako i rodno zasnovanog te razvijanje svijesti o potrebi uklanjanja rodnih stereotipa i ostalih uzroka nasilja i poticanje provođenja učinkovitih programa koji se bave sprječavanjem nasilja. Radovi koji budu izabrani će biti objavljeni na web stranici Fondacije CURE, a uz pristanak autora i autorica, radovi se mogu koristiti u čitalačkim sesijama, performansima, priredbama i drugim kulturno-umjetničkim događajima koji će imati za cilj širenje ideje o nultoj toleranciji na nasilje koje se događa u vezama mladih. AUTORICE I AUTORI TRI NAGRAĐENA PISMENA RADA ĆE DOBITI PO TABLET! Prijava će se smatrati važećom ukoliko bude poslana do 10. Kratku informaciju o sebi ime i prezime, grad, srednja škola, datum rođenja 3. Naziv pismenog rada 4. Pismeni rad koji neće prelaziti 1500 riječi 5. Informaciju da li je pismeni rad već negdje prije bio objavljivan Prijave se trebaju dostaviti u Fondaciju CURE, na e-mail adresu ili na adresu: Fondacija CURE, ulica Čekaluša 16, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Deniju Hidić ili Vedranu Frašto na 033 207 561. Fondacija CURE je feminističko-aktivistička organizacija koja djeluje za ravnopravnost spolova i rodova zalažući se za pozitivne društvene promjene putem obrazovnih, umjetničko-kulturnih i istraživačkih programa. Radujemo se vašim prijavama!



DNEVNJAK - Frendzona
Na ovogodišnjem EuroScience Open Forumu - ESOF-u, odnosno najvećem interdisciplinarnom znanstvenom skupu u Europi, koji se održava u Toulouseu od 9. Primjetila je moje cudno ponašanje ali je to odradila onako damski kao na se ništa nije dogodilo. Ako znate što želite, znat će i one i to poštovati. Vecina devojaka, dama ima i svoj smeštaj. Dakle oko 220-250 eura, ako se ne varam, ili dovest je doma.

[Dara bubamara picka|Oglasi Orebić Osobni kontakti |Prirodom do Zdravlja: Kamenac u bubregu]








Post je objavljen 19.12.2018. u 18:16 sati.