Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/clomnetempgas

Marketing

Šta je karma - Susret s djevojkom

Dobrobiti od duhovne prakse










Click here: Šta je karma






BUDITE svoji, okružite se sa onim što želite da bude prisutno u vašem životu. Brak je čista forma i dužnost, seks zamire kao da ga nikada nije ni bilo i strast se može doživjeti samo van braka.



Šta je karma

To je potrebno jer iz više dimenzije možete lakše da sagledate svoj prethodni život kao i buduće. Karma je usko povezana s idejom u nekim azijskim religijama. Ovakve pozicije uvek ukazuju na probleme sa silom i potrebu za samokontrolom. Prema zakonu o karmi jednostavno i bezlično pravilo svemira u svakom ľivotu dobijamo ono ąto i zasluľujemo.



Šta je karma

Reinkarnacija - Karmičke duše su one koje su se bar jednom srele u nekom prošlom životu i rastavile se nesretno. Nešto sam o ovome već spomenu u uvodnom delu.



Šta je karma

Reč karma je sanskrtskog porekla i označava akciju, donosimo vam 12 Zakona karme kojih bi trebalo da bude svesni. Ona je ekvivalent Njutnovom zakonu koji kaže da svaka akcija mora imati reakciju, piše , a prenosi. Kada mislimo, govorimo ili delujemo, mi iniciramo silu koja će imati odgovarajuću reakciju. Ova povratna sila može biti modifikovana, promenjena ili sprečena, ali većina ljudi nije u stanju da je neutrališe. Taj zakon uzroka i posledice nije neko kažnjavanje, već postoji zbog učenja i razvoja. Kako bi se prestali da se plašimo i počeli da razumemo svet karme i reinkarnacije, potrebno je poznavati karmička pravila. ZAKON KREACIJE Mi smo jedno sa Svemirom, iznutra i izvan. Šta god nas okružuje govori nam i o našem unutrašnjem stanju. Budite svoji, okružite se onim što želite da bude prisutno u vašem životu. ZAKON PONIZNOSTI Ono što odbijate da prihvatite, istrajaće, ići će dalje za vama. Ako je ono što vidite neprijatelj, ili neko s osobinama koje smatrate negativnim, onda vi sami niste fokusirani na viši nivo postojanja.



STA JE KARMA-KAKO DO BOGATSTVA-Danijela Varga
U , karma znači neumoljivi zakon raspodele života i životnih vrednosti putem delovanja zbira dobrih i loših dela u prethodnom životu ili životima. Umerena duhovna praksa u smislu kvantiteta značila bi 4-5 sati duhovne prakse dnevno. Primer sudbinskog događaja: Sada ćemo da vidimo kako bi ista osoba doživela saobraćajnu nesreću u slučaju sudbinskog događaja. Saturn je u kvadratu sa Južnim mjesečevim čvorom koji predstavlja naše tijelo u prošlom životu, a u sadašnjem gubitke, potvrđuje karmu i govori kakav je ovo brak i šta joj nosi. Budizam se suočio sa teškoćom prilikom pomirenja verovanja u karmu i preporađanje sa doktrinom nepostojanja sopstva. Gubi kontrolu nad vozilom, sklizne sa puta i surva se niz liticu. Željama i voljom — to su dve polovine jedne cjeline koje čovjeka povezuje sa željenim predmetom i usmjeravaju ga da zadovolji te želje.

[Svingerica|Aplikacije za djecu|Erotska masaža, Rijeka, POVOLJNO]








Post je objavljen 19.12.2018. u 16:15 sati.