Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jecginibi

Marketing

Salon za masažu Melissa - Pronađite djevojku










Click here: Salon za masažu Melissa






Svaka posledica bolest ima svoj uzrok blokada na mentalnom nivou. Ovdje vas čekamo otvorena srca i duše, vas male, obične ljude, vas mlade koji savijate leđa na računalima dok ruke i noge pate pod bolovima, vas srednjih godina koji ste opterećeni brzinom modernog načina života te nedostatkom kvalitetnog vremena sa obitelji i djecom, vas sportaše koji ste možda samo rekreativci ili možda i poluprofesionalci, vas trudnice kojima otekle i teške noge stvaraju stvarne probleme, vas poštovani branitelji kojima je masaža potrebna radi opterećenih stanja tijela i uma nepravdama u društvu, vas umirovljenici za koje imamo posebno strpljenje i ljubav.



Salon za masažu Melissa

Nema tu nikakvih aparata, nema mašinerije, nema mazanja čokoladom i blatom, nema slaganja užarenog kamena na leđa, nema ništa okultno ili lažno misteriozno što može ljude odvratiti od masaže, nema trikova, nema uzaludno potrošenog vremena. Uživanju u masaži možete se prepustiti u novootvorenom salonu za masažu Melissa u Varaždinu, Zagrebačka 15 nasuprot hotela Turist i u blizini pansiona Maltar. Ovdje vas čekamo otvorena srca i duše, vas male, obične ljude, vas mlade koji savijate leđa na računalima dok ruke i noge pate pod bolovima, vas srednjih godina koji ste opterećeni brzinom modernog načina života te nedostatkom kvalitetnog vremena sa obitelji i djecom, vas sportaše koji ste možda samo rekreativci ili možda i poluprofesionalci, vas trudnice kojima otekle i teške noge stvaraju stvarne probleme, vas poštovani branitelji kojima je masaža potrebna radi opterećenih stanja tijela i uma nepravdama u društvu, vas umirovljenici za koje imamo posebno strpljenje i ljubav.



Salon za masažu Melissa

- Nema tu nikakvih aparata, nema mašinerije, nema mazanja čokoladom i blatom, nema slaganja užarenog kamena na leđa, nema ništa okultno ili lažno misteriozno što može ljude odvratiti od masaže, nema trikova, nema uzaludno potrošenog vremena.



Salon za masažu Melissa

Razlog za sve naše bolesti leži u nama samima. Svaka posledica bolest ima svoj uzrok blokada na mentalnom nivou. Naše telo nam jasno daje signale čim problem počne da se manifestuje. Na nama je da ih prepoznamo i lečimo na vreme. Osnovno što treba da uradite jeste da posetite neki i da se prepustite opuštanju uma i tela. Prostorija u kojoj se radi masaža treba da ima temperaturu od 26 do 29 stepeni celzijusa. Podloga na kojoj će se osoba masirati treba da bude čvrsta. Profesionalni stolovi za masažu su uvek tapacirani. Udobnost je preduslov za dobre kako bi i maser i primaoc bili relaksirani. Nije dovoljna samo želja da se nekome pomogne.



Salon za masaže NS-WELLNESS
Salon u svojoj ponudi ima i Melissa paket masaža 4+1 gratis — za paket od četiri uplaćene masaže jedna se dobiva potpuno besplatno, a što vrijedi za sve vrste masaža. I zaista, dodir ljudskog tijela ima na ljudsku vrstu nadnaravni učinak, dodirom se umiruje, dodirom se zacjeljuje, dodirom se može uspostaviti narušeni mir, dodir je olakšanje, a masaža kao sistem u kojem je dodir ljudskog tijela, odnosno ruku masera razrađen drevnim tehnikama, vrhunac je nečega što jedna duša može pružiti drugoj, znanje predano od boga ljudima, znanje čuvano generacijama. Vrijedi za sve vrste masaža. Usluge U našem salonu niste samo klijent Vrste masaža i tehnika su zaista razne i mnogobrojne. Radno vrijeme Melisse je radnim danom dvokratno od 9h — 12h i od 16h — 20h, a subotom od 8h — 13h, a sve dodatne informacije možete saznati na Evaraždin i salon za masažu 'Melissa' zajedno su dijelili besplatne masaže za čitatelje, a sretni dobitnici su Anita Rušec, Andrija Liplin Rojc i Renato Varga. Profesionalni stolovi za masažu su uvek tapacirani. Slon samo za Vas radi od 10 do 22h savakog dana i nedeljom.

[Kupovina preko interneta hrvatska|Zena 60 godina trazi muskarca|Ozbiljna veza i brak -- Mali Oglasi # Goglasi.com]








Post je objavljen 19.12.2018. u 15:05 sati.