Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vemissdendvi

Marketing

Oralni seks koji će ga izludeti - Pronađi pratnju

Da li ste sigurni?










Click here: Oralni seks koji će ga izludeti






Dok su vam usta zaposlena, možete i rukama da se dodirujete po telu. Hvala što nas čitaš! Njih ne zanima čitanje misli dok žene analiziraju svaku moguću situaciju dok je potpuno ne iscede.



Oralni seks koji će ga izludeti

POGODI ŠTA JE SLEDEĆE Malo nepredvidivosti tokom seksa može izazvati još intenzivniji užitak za oboje. Recite mu samo da je Dan zaljubljenih u petak i da biste mogli na večeru. Povremeno pravite male odskoke, koji će intenzivirati zadovoljstvo, a vaš voljeni će moći da prodre dublje.



Oralni seks koji će ga izludeti

Da li ste sigurni? - No, budite vrlo oprezne.



Oralni seks koji će ga izludeti

Kad su u pitanju muškarci i oralni seks, retko će nam na pamet pasti išta negativno — na primer, muškarci koji oralni seks uopšte ne vole a ima ih. Kako god, i oralni seks donosi određenu dozu zabrinutosti. Koje to stvari brinu muškarce, pročitajte u nastavku teksta... Slučajno će vam najaviti orgazam prerano Možete zamisliti koliko je neprijatna situacija u kojoj frajer devojci govori da svršava, mnogo pre nego što će se to zapravo dogoditi. Nakon toga ona će krenuti da se trudi na sve moguće načine, a on onda shvati da je ipak reč o lažnoj uzbuni? Zamislite da maratoncu kažete da je kraj blizu, ali 10 kilometara ranije. Slučajno će vam orgazam najaviti prekasno Upozoriti nekoga da ćete svršiti onda kad se to praktički već događa donosi niz problema... Naročito ako ona vašu spermu ne želi ni blizu svojih usta ili lica. Upozoriće vas da će svršiti nakon čega ćete pobeći od njegovog penisa kao opareni To je penis pred ejakulacijom, nije eksplozivna naprava. Ako ga ne kontrolišete vi, sperma će završiti u onim delovima prostorije u kojima je više nikad nećete pronaći. To su jednostavno one stvari koje su napravljene tako da ih pronaći mogu samo osobe koje ne bi trebale — poput vaše mame. Pita se treba li mu predugo da svrši Ako razmišljate o tome, trajaće bar dvostruko duže. To pravilo važi za sve, pa tako i za orgazam. Jednom kad se počne pitati treba li mu predugo, to će vreme produžiti za bar još nekoliko minuta i tako u nedogled. Još 4 stvari o muškim brigama čekaju vas na sledećoj strani...



Zanimljive činjenice o MASTURBACIJI kod muskaraca i žena
Dodatna korist ovog pokreta jeste u vlaženju regije vašom pljuvačkom, tako da vam je lakše da uzmete njegove testise u usta, što je sledeći pokret, poznat kao Potapanje čaja. A da li se znate samozadovoljavati? Vole da se hvale da su ih devojke hvalile i nikada ne govore da im je manji od natprosečnog. I zapamtite, glavić penisa je najosetljiviji deo, i definitivno ga nemojte zanemariti svojim jezikom! Misionarska poza Ovo je takođe jedna od omilljenih poza muškarcima. Probajte nekoliko varijanti pa da vidite koja najbolje funkcionira. Penis pre erupcije postaje super tvrd, tamnije boje i počinje izlučivati svetlucavu tekućinu.

[Iskrica net hr|Slobodne zene zagreb|Wwwsmokvacom]








Post je objavljen 19.12.2018. u 10:03 sati.