Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hipredari

Marketing

Kako smuvati devojku preko interneta? - Stvarne djevojke

Kako nekog smuvati preko neta?










Click here: Kako smuvati devojku preko interneta?






Ono što je do vas, to možete dovesti do savršenstva bukvalno i učiniti sve što je u vašoj moći, ali nakon toga završnu reč ipak ima devojka i ona može odlučiti da bude sa vama ili ne i tu odluku morate prihvatiti. Naše najveće Net muvalište je Serbiancafe.



Kako smuvati devojku preko interneta?

Jako je bitno da ona zna šta vi želite, a ne da ostavljate situaciju i vaš odnos nedorečen jer tako skoro nikad ništa nećete postići. Telefon, gledanje TVa, čitanje novina ili šetanje pogledom po okolini ne dolazi u obzir. Jednostavno rečeno, ovde sam da pomognem svima kojima mogu da se osećaju divno. Ali opet, i za sve vas koji nemate nikakvih iskustva sa njima, a želeli biste da ga steknete.



Kako smuvati devojku preko interneta?

Kako nekog smuvati preko neta? - I ne znači da odmah treba da pređete na sledeći korak to jest razmenu brojeva telefona. Ako šerujete tuđe objave imajte na umu da to govori o vama.



Kako smuvati devojku preko interneta?

Kako smuvati devojku, kako osvojiti devojku, kako zavesti devojku, kako prići devojci, koje su to najbolje fore za muvanje, upoznavanje, saveti za zavođenje devojaka, zatim kako smuvati devojku preko interneta, kako smuvati devojku preko Fejsbuka, kako čitati njene signale, kako tumačiti njen govor tela, pa čak i kako raskinuti sa devojkom ili kako podneti raskid, o svim ovim temama smo u proteklih godinu dana pisali iz dana u dan i pisaćemo i dalje, jer za vas vredi pisati. Naš današnji zadatak biće da iz svih tih silnih spisanija izdvojimo 5 najvažnijih saveta, ali i da vas podsetimo na neke od najčitanijih tekstova iz ove kategrije. Savet broj 1 — OPUSTI SE. Ti si taj koji muva, ona je ta koja želi veruj nam — ŽELI da bude smuvana. Stegnuta je baš kao i ti. Tvoja uloga jeste da je opustiš, a to ćeš moći jedino ako pre toga opustiš sebe. Savet broj 2 — NE SUMNJAJ. Muvanje, kao i sve u životu je igra u kojoj su ti šanse na uspeh i na neuspeh jednake. Ili ćeš uspeti ili nećeš. Onaj jedan posto će odlučiti o ishodu, a njega ćeš namaći na stranu o uspehu jedino ako ne razmišljaš o neuspehu, odnosno ako te NIJE BRIGA. Savet broj 3 — NE POSTOJI GLUPO PITANJE. Najveći problem nastaje kod onoga KAKO PRIĆI DEVOJCI i ŠTA JOJ REĆI? Kao i kod svih komplikovanih problema rešenja su laka. Priđi joj laganim, ali odvažnim korakom i reci joj — Zdravo, ja sam taj i taj… Savet broj 4 — PRIČATI JE LAKO. Pri upoznavanju sa devojkom treba se držati laganih, opštih tema. Igraj na duhovitost, jer to uvek prolazi. Primeti nekoliko lepih detalja na njoj i što je najvažnije budi dobar sagovornik — pričaj, ali više SLUŠAJ! Savet broj 5 — DA i NE. Prema nekim istraživanjima, devojke odluku o tome da li ste prošli ili ne donose u prvih pet minuta razgovora. U tih prvih pet minuta morate biti sigurni, duhoviti, interesantni, ne previše napadni, pomalo, ali ne previše arogantni, ukratko — ono što ona traži. Nakon desetog minuta već ćete znati na čemu ste. Ako ste dobili zeleno svetlo, odlično. Ako vam se učini da ste na žutom možete se odlučiti za dve varijante. Prva — uletite u finiš pod punim gasom budite duplo ono što ste bili u prvih 5 minuta, ali se čuvajte epiteta JADNIK. Druga opcija jeste — udarajte čežnju, glumite nezainteresovanost, pozdravite se i recite da idete još malo da se promuvate po klubu, pa ćete se videti posle. Iznenadite je i ostavite u čudu. Međutim, ako kaže NE, ispoštujte to NE, jer navaljivanjem ono nikada neće postati ono DA kojem ste se vi nadali. Ako vam ovo nije dovoljno, savetujemo vam da pročitate nekoliko tekstova koji bi vam mogli biti od koristi: ©Muskimagazin.



Kako pitati curu za vezu? - Skrivena kamera!
Nego smo se tako grlili i grejali na stanici dok sneg pada. Ako stavite Orlandovu ili Bredovu sliku, jasno je da će vas provaliti. Naša iskustva i saveti će vam biti značajno sredstvo u borbi protiv friend-zone, preterivanja, nesmotrenih koraka i postupaka i naterati vas da zaboravite sve one prežvakane i dosadne savete i trikove koje dobijate uz većinu muških časopisa — za razliku od njih, ovi provereno rade. Proverite pravopis vaših statusa. S obzirom da su društvene mreže a pogotovo fejsbuk uzele jako puno maha i na našim prostorima, ovo je za vrlo kratko vreme postao najpopularniji a ujedno i najlakši i najbrži način za upoznavanje slobodnih devojaka.

[Xxx srbija|Cure za dopisivanje preko vibera|Sex aplikacije za iphone]








Post je objavljen 19.12.2018. u 10:01 sati.