Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hengdetabi

Marketing

Instalirati viber na računalu - Pronađi pratnju

Viber bez smart telefona










Click here: Instalirati viber na računalu






Instalirati Viber na računar je jako jednostavno i završava se u par koraka. Iz te potrebe Google je razvio Google Chrome OS koji je najsličniji Android-u, međutim korisnici ne žele Google Chrome OS, već Android na računaru. Viber podrška kaže da aplikacija koristi oko 240 KB podataka u minuti korištenja. Ali ispod piše da nemam broj?!?



instalirati viber na računalu

Kada se skine instalaciona datoteka, kliknite Run. To je to, uz udžbenik gore, vaš Android USB upravljački program instaliran na Windows 7 jednostavno bez previše brige. Lijepo Vas molim za pomoć. Ukoliko ste sve pravilno učinili, Android 0S 2.



instalirati viber na računalu

Kako instalirati i pokrenuti Microsoft Office na računalu Chromebook - Kako biste koristili Viber pročitajte sledeće savete: Sam interfejs Viber-a je tako osmišljen da svaki korisnik može u startu da se snađe. Kada sam spojen po cijeli dan putem wifi mreže ostali me malo vide na mreži, nalo ne.



instalirati viber na računalu

Viber je besplatni servis koji služi za razmjenu poruka i poziva između dva ili više korisnika. Razmjena podataka vrši se putem interneta, stoga da bi aplikacija mogla normalno funkcionirati potreban je pristup internetu bilo putem podatkovnog paketa ili spajanjem na bežićnu mrežu. Viber je stekao veliku popularnost zbog svojih animiranih naljepnica stickera koji često prilikom odgovora izgledaju puno simpatičnije od riječi. Nakon instalacije Vibera naljepnice se mogu preuzeti iz same aplikacije neke su besplatne, a neke zahtjevaju kupovinu prije korištenja. Da bi mogli koristiti Viber potreban vam je pametni telefon baziran na Android, iOS ili Windows Pohone Mobile operativnom sustavu. Najprije preuzimte aplikaciju iz trgovine. Nakon što se instalira pokrenite ju i unesite svoj broj mobitela. Nakon nekoliko sekundi putem SMS primit ćete kod s kojom aktivirate aplikaciju. Na kraju vam još preostaje dodavanje imena i fotografije koju želite da ostali korisnici vibera vide uz vaš profil. U kontaktima Vibera možete odabrati da vam pokazuje samo imena korisnika koji imaju instaliranu aplikaciju. Viber je moguće koristiti i na računalu, no tek nakon što ste ga instalirali putem mobitela. Preuzmite aplikaciju s , instalirajte ju i nakon pokretanja unesite broj mobitela na kojem ste ga instalirali kako bi se međusobno sinkronizirali. Svi razgovori i fotografije koje šajete putem desktop verzije bit će vidljivi i na vašem mobilnom telefonu.



Kako instalirati Viber za Android
Viber za Androide je vrlo jednostavan za korištenje a nudi vam: — Besplatne pozive visoke kvalitete — Besplatno dopisivanje s prijateljima, razmjenu fotografija, video isječaka te razmjena lokacije — Grupno dopisivanje sa čak do 100 prijatelja — Potpuno je prilagođen za sve pametne telefone sa Android operativnim sustavom. Kako instalirati Viber na Linux računar? Očigledan prednost Vibera je da jednom kada obe stranu podese Viber aplikaciju više ne moraju da troše novac na skupocjene pozive ili sms-ove ako su inostranstvu. Unesite broj vašeg telefona sa kojim ste podesili viber. Neznam kako ovo da uradim. Nakon potvrde broja mobilnog, stići će vam sms poruka sa aktivacionim kodom koji potrebno ovde da unesete. Sada bi Gugl plej trebalo da bude onakav kakav je u Italiji slika ispod.

[Gole sportašice video|Zeljna 40 godina Beograd|Zene za provod u zagrebu]








Post je objavljen 19.12.2018. u 09:25 sati.