Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hesanhosum

Marketing

Zaljubi se u mene i reci glasno to - Pronađi pratnju

Magazin










Click here: Zaljubi se u mene i reci glasno to






Promeniće nam život te reči čarobne, te čet'ri reči čarobne... Promeniće nam život te reči čarobne, te čet'ri reči čarobne... Na taj način pokušava da stavi do znanja drugima ili da obeleži šta je njegovo, da možda ne dođe u neku neprijatnu situaciju da mora da se bori za vas.



zaljubi se u mene i reci glasno to

Vidjamo se u isto vreme tolike godine pozdravimo, nastavimo i to bi bilo sve al' jos tu nesto ima u nasim ocima Ref. E baš iz tih razloga nama ženama ne preostaje ništa drugo nego da kada se pitamo Kako da znam da li mu se svidjam tumačimo dvosmislene reči, i razbijamo glavu šta je gospodin hteo da kaže. Prosao je odredjeni vremenski period, za mene jako bitan, jer me taj period bez tebe mnogo promjenio, mnoge stvari sam shvatila, nacrtala sunce i dugu na svoj mracni portret, i pratila sam to. Inače, na taj dan devojke paze i koga će prvog sresti, jer se veruje da će se za takvoga udati.



zaljubi se u mene i reci glasno to

^^ ne zeLim da te saNjam,zeLim da budem s tobom ^^ - Kako valovi osjecaja malo jenjavaju i njihovo disanje se vraca u normalno on se okrene u stranu i povuce i nju prislonivsi plave uvojke na svoje rame. Mislila sam kako ce vrijeme prolaziti da ces mi manje faliti i da me vise neces boliti, ali nije tako, na pocetku me nisi bolio, a sada bolis..



zaljubi se u mene i reci glasno to

Al' još tu nešto ima u nasim očima... Zaljubi se u mene, i reci glasno to! Nije ljubav, ljubav, kada o njoj ćutimo... Zaljubi se u mene, okrenuće se sve... Promeniće nam život te reči čarobne, te čet'ri reči čarobne... Uvek tužni, uvek sami, ne znam čemu to, kad u lice svakog dana sreći gledamo... Jer još tu nešto ima u našim očima... Prstima prelazim preko čipkastih podvezica, pa na gore, ispod kratke haljinice. Ma sva mi je vrela i željna, a meni dođe da se zakucam u nju istog trena. Nisam ja odabrao nju, odabrala je ona mene. Čim sam kročio u klub, uhvatila me i ne pušta. Znam ja, da bi ona rado pjevala na moj mikrofon, a ona zna da ću joj to rado priuštiti. Čim završe taj svoj šou, okončaju nastup, tjeram s njom pravac u stan. Jedna od djevojaka, skoči sa šanka i gleda ravno u mene. Osmjehne se, podigne ruke i obuhvati grudi, pa jebeno polako lizne usnu. Sad se pitam, bi li pristale pjevati mi u duetu. Jer, ja bih pristao udomiti ih na jednu noć. Laki i ekipa, trpaju im novčanice u grudnjak, a ja se s mjesta ne mogu pomaknuti. Ova se baš okomila na mene, pa da joj o životu ovisi, odlučila me potrošiti noćas. I nastavim ja uživati, nalijevati dobri stari Jameson u sebe, sve dok mi kojotica mješa kukovima u krilu, pjeva glasno i pušta da je istražujem rukama. Pa, to je život, to je zabava! Kakve ljubavi, kakve pičke materine?! Skoro odskočim metar u zrak i prevrnem djevojku, ni krivu, ni dužnu preko stola, kad nam se u ekipi pridruži usrani, jebeni, glupi Šupak. U čemu je problem? Dečko je bajker, tu i tamo se družimo. Sav ulickan, obučen u crno od glave do pete, i s crnom kacigom u ruci, zaobiđe Lakija i stane pokraj mene. To tebi i priliči.



Magazin - Starimo duso (Da mi te zaljubit' u mene) - (Audio 1991) HD
ONA STARA FORA…ZBOGOM , ZBOGOM SELJACINE , NEMA VISE JEBACINE…ONAKO NA NIVOU.. NE LJUTIM SE NI NA KOGA,OSIM NA SEBE Chery kaže: mart 3, 2017 u 7:01 pm Evo ja se ispričavam što šalu nisam shvatila…a ubrzo potom prestala sam pratiti razgovor I ispalo je da sam se nadurila.. Moje ime i prezime tebi dajem ljepotice pa ga nosi zivot cijeli Bog je mene dao tebi Kada kazes volim reci glasno i probudi susjede nasa pjesma nek se pjeva i nasim gradom putuje nasim gradom putuje Mi smo dvije vjecne ptice vjecni putnici za jug ispod moji krila srce samo kuca za tebe Ref. Nisam ja odabrao nju, odabrala je ona mene. OVO KAO I UVIJEK GOVORIM ISKRENO STA JA MISLIM…NEMA VISE PORTPAROLA…. Nije on, nije on ono sto ti treba nema ti, nema ti od nas dvoje hleba Ref. Od naseg inata, ponosa i tvrdoglavosti to nismo tada vidjeli.. Poljubci se spustaju po njeznom vratu dok joj sapuce sta ce se desiti. Devojke gataju i da li će se te godine udati i ko im je suđenik. A NAMA PRODAJE VIZIJU O VAZNOSTI ISKRENOSTI…E VALA BAR ZA SEBE MOGU RECI DA ME DOBRO NABIO NA KURAC, BAS DO JAJA..

[Sigurni znakovi da mu nije stalo do tebe|Sajtovi za upoznavanje u crnoj gori|Čuvari galaksije Vol. 2]








Post je objavljen 19.12.2018. u 08:07 sati.