Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickcanveca

Marketing

Matorke sise - Pronađi pratnju

Velike sise matorke










Click here: Matorke sise






Sa obadvije ruke sam uzeo prvo jednu sisu i namazao pa drugu. Mladiču i ja ovdje gorim. Bio sam potpuno spreman. A mesnate usmine su ih obavile.



matorke sise

Pa sve znam i sve što ste me pitali znao sam. Kuma me pozvala da požurim jer ih treba namazati da ne izgore. Mahnula mi je, a ja joj uzvratio, pa se obrisao i krenuo natrag na posao. Ako se ne plašiš uspešne, a ipak, normalne žene, ja sam tu, javi se.



matorke sise

Velike sise matorke - Očito me mrzila iz nekog razloga i nisam znao što više učiniti.



matorke sise

Ime: Fransis Godiste: 1971 Grad: Zrenjanin Zanimanje: nema, ceo zivot domacica Opis: Udata u paorskoj kuci, nije bilo potrebe da bilo sta radim, osim tu po kuci da pomazem radnike, kuvam ruckove. Iako je bilo svega, i para i putovanja, nekako se ostala uskracena zaromantiku i intimu. Muz uglavnom umoran od previse posla, samo se baci u krevet i zaspi. Evo i sad ja lezim sama u dnevnoj i mazim se … Treba mi podrska … Hajde.. KONTAKT: Ime: Gabi Godiste: 1969 Grad: Pirot Zanimanje: sekretarica Opis: Radim kao sekretarica dugi niz godina. Iskreno pomalo dosadan posao, al ok, ide staz, zdravstveno. Kada nije sezona onda prodje dan a da telefon ne zazvoni… Dosla sam na ovaj sajt jer zelim da mi sati brze prodju. Da li hoces da mi posaljes sms? Kada me vide pomisle — to je to — ona ima sve. Pa donekle su u pravu. Imam SKORO sve … Razvedena sam jer me je ostavio — razlog — preambiciozna. Nisam imala nikog od tada, sada me sve vise hvata zelja i nostalgija za svim. Ne znam da li mogu. Ne smem sebi da priustim jos jedan neuspeh.



Neukrotljive sise Private
I eto jos dan danas mi se uvek digne kad se setim toga. Znao sam da mi je to zadnja šansa da položim ispit i da uspješno završim fakultet. Što god me pitala znao sam, čak sam i nju uspio nešto naučiti pošto sam svoje znanje proširio internetom. Kuma me pozvala da požurim jer ih treba namazati da ne izgore. Imala je 39 godina, bujne sise i lijepu veliku stražnjicu, te mali trbuščić. Par sekundi sam bio u panici mislio sam da ce mi nesto reci ali kako je autobus dalje isao, nije se desilo nista, tad sam osetio neverovatnu napaljenost, pomislio sam da nikad nisam bio u ovako popaljivoj situaciji poceo sam da mastam kako bijoj skinuo tu suknju i kako bi joj ga zabio u tu njenu vrelu picku i cmar. Pa je kumina kolegica uzela par dana bolovanja da pripreme kuču. Ovaj sajt sadrži materijal isključivo seksualne prirode i namenjen je starijima od 18 godina! A i dalje je ekstra izazovna i ne sumnjam da bi joj svako rado prišao otpozadi i zabio nabrekli crveni kurac u ovu željnu pičketinu sa velikim usminama. Pomislio sam e Daka bas si se uvalio. Taj dan sam drkao kao lud i svršio par puta.

[Masaža banja luka oglasi|Kako steći prijatelje i utjecati na druge ljude?|Zene se karaju]








Post je objavljen 19.12.2018. u 00:21 sati.