Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unkabmala

Marketing

KARMIČKA I SUDBINSKA VEZA - Susretit će se u sredini

SUDBINSKI BROJ VEZE I NJENA BUDUĆNOST










Click here: KARMIČKA I SUDBINSKA VEZA






Imaš utisak da ga već poznaješ Od prvog momenta kad ga vidite čini vam se da ga poznajete već godinama. Kada shvatimo kom tipu veza pripada naša, razumjet zbog čega smo ušli u ljubavni odnos i što od njega možemo očekivati. To može biti u vidu osećaja da će se nešto značajno dogoditi, neke vrste radosti ili nadahnuća, čak i umetničkog, egzaltiranih osećanja kojima se ne zna uzrok. Based on phpBB 2, translated by Simke, designed by.



KARMIČKA I SUDBINSKA VEZA

Nešto im moramo dati ili oni nama nešto moraju dati ili vratiti. Kako će se razriješiti ovisi od karmičkog zadatka i jednog i drugog. Karmičke ljubavne veze obogaćuju i ispunjuju, bez obzira na to trajale dugo ili kratko. Možda pokušava ali na žalost ne uspeva.



KARMIČKA I SUDBINSKA VEZA

SUDBINSKI BROJ VEZE I NJENA BUDUĆNOST - Ostala je nema i gluva za spoljni svet, kajući se što nije pobegla onda kada ju je njen ljubavnik pozvao. Ipak, ta osoba je nekako uvijek tu, uvijek prisutna i uvijek blagonaklona i možemo je sresti na mjestima na kojima se i ne nadamo.



KARMIČKA I SUDBINSKA VEZA

Slučajni susreti Koliko puta vam se desilo da tek tako počnete da srećete jednu te istu osobu na različitim mestima. Srećete se u kraju, u bioskopu, u parku, na poslu, čak i u drugom gradu. Prosto vam dođe neprijatno, ne znate da li da počnete da joj se javljate ili ne. Prođe vam kroz glavu ponekad da vas ta osoba uhodi. Ne, to vam je jasan znak da je karma odlučila da vas sa tom osobom poveže na neki način, pa vam ukršta puteve ne bi li se na nekom susretu prepoznali. Posle izvesnog broja susreta, velika je verovatnoća da ćete ostvariti i kontakt. Zavisno od toga koju vam je lekciju karma spremila, rodiće se ljubav ili će baš ta osoba da vas usmeri na pravi put da je pronađete. Dug period samoće Dugo ste sami i pitate se da li je problem u vama. Čini vam se da vas bije maler, da niste sposobni da sretnete nekog ko bi vam zaokupio pažnju. Šta god da probate izjalovi se. Muškarci kao da beže od vas, potpuno ste neprimetni i šta god da uradite, sve je gore. Verujte, niko vas nije urekao, to vas karma priprema za turbulentan period koji sledi. Znate kako kažu, posle kiše dođe sunce, pa vama neće doći sunce već tropska vrelina koja će vaš život promeniti iz korena kad se najmanje nadate. Pročitajte i… Na sledećoj stranici saznajte koji još znakovi ukazuju da se radi o karmičkoj ljubavi… Karmičke veze toliko jake da im se niko ne može odupreti. Možda pokušava ali na žalost ne uspeva. I najčešće se nauči lekcija. A u tim vezama se osećamo kao u nijednim pre. I toliko su jake da nas promene. Ili nas ne promene nego samo izvuku iz nas ono što mi ustvari jesmo. Najčešće se završi kao dobra lekcija. Iz koje naučimo dosta toga pa krenemo dalje. Jači nego što smo bili dok tu osobu nismo sreli. A mnogo toga nismo ni znali o nama samima,dok tu neku osobu nismo sreli.



Veza izmedju karmickih veza i srodnih dusa
Kroz svoju astrološku praksu vidio sam puno ovakvih primjera. Ima i slučajeva kada naizgled jedna drugoj odmažu, ali samo zbog toga što je takvo iskustvo njima potrebno da bi se dalje razvijale. Jedino nisu mogli da imaju dece, tj. Događa se da se osobe sretnu kroz društveni i profesionalni uspon, i da tom okupiranošću ne primjete jedna drugu, bar neko vrijeme. Kad nije bila tu, njen odnos sa partnerom je bio dobar. Ukoliko imate emotivnog partnera čiji broj zajedno sa vašim daje dvojku, možete biti sigurno da ste našli osobu za ceo život. Još je više iznenađujuće da i problemi koji prate ovakve veze takođe imaju svoj granicu pa tako osobe koje to dočekaju postaju preko noći srećnici.

[Kontakti osobni|Youtube filmovi za odrasle|Dnevni horoskop net]








Post je objavljen 19.12.2018. u 00:16 sati.