Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maiblenanro

Marketing

Austrija-brak za papire - Lijepe djevojke

Bračne ponude - Austrija










Click here: Austrija-brak za papire






Nadam se vasem odgovoru, unapred hvala : Ako stupis u brak sa osobom koja je drzavljanin evropske unije da li dobijas boravisnu i radnu dozvolu sa kojom mozes da boravis i radis u celoj uniji? To je ona fora A1 A2... Klasika: izvod iz maticne knjige rodjenih itd. A Kineskinja ima stvarno lepih, ne vidim u čemu je problem?



Austrija-brak za papire

A Kineskinja ima stvarno lepih, ne vidim u čemu je problem? Moj ti je savet da kontaktiras tvoju drugaricu koja zivi u Austriji i da se ona raspita kod ljudi koju su na taj nacin sklopili brak koliko bi ti konkretno morala biti u braku sa austrijskim drzavljaninom da bi dobila neograniceni boravak..... Cura od tih para kupila motor, prvi put sjela na njega i izginula nedje u Madjarskoj isto vece.



Austrija-brak za papire

Austrija-brak za papire - Borba jeste velika, papiorologioja skupa, ali se isplati jer posla ima. Uskoro devojka i ja planiramo da stupimo u brak, ali imamo jedan problem.



Austrija-brak za papire

I meni da se ukaze ista sansa kao i tebi i ja bih to bez razmisljao uradio.... I ne zaboravi da su ljubomora i zavist u Srbima ukorenjeni jos odavno, tako da ne slusaj sta ti mnogi pricaju, vec radi ono sto smatras da je najbolje za tebe, a ja te u toj tvojoj nameri jos jednom podrzavam.... Pozzz Horvat Član broj: 17332 Poruke: 3043 dynamic-109-121-80-105. Svrha ovih informacija nije da nekog odvrate vec da mu budu od koristi ako krene tim putem. Iz tvojih tekstova je jasno da nemas pojma o cemu govoris, kao i da pricas napamet i izmisljas stvari iz svoje maste, ili prepricavas stvari koje si odnekud nacuo iz 17-te ruke. Medjutim to ti izgleda ne smeta da ponizavas one koji znaju o cemu pricaju. Bolje se malo razmisli i upristoji, nije ti ovo seoska birtija pa da ti prozivas ljude i lijepis epitete kako se tebi cefne bez ikakvih argumenata. Ja nikoga na ovom forumu nisam ni direktno ni indirektno prozvao, pa iz tog razloga smatram da nema potrebe za ovakvim komentarima... Zaista mi nije jasno zasto ti uopste citas poruke koje nisu upucene, tj. U svakoj poruci koju ja napisem na ovom forumu jasno stoji kome je poruka napisana... Ali u svakom slucaju moram da ti kazem da mi je veoma drago sto si se ti pronasao u recima LJUBOMORA I ZAVIST, cim si osetio potrebu da mi se obratis.... Svaka ti cast za intelekt, impresioniran sam!!! Mlađi referent za automatizaciju samoupravljanja Član broj: 37292 Poruke: 2549 06. I ja imam problem kao vas imam komsije u austriji koji su austrijanci tj. Procitala sam komentare ali me zanima jos par pitanja... Da li, kada se vencam sa nekim za papire, postoji neki odredjeni vremenski period koji ne smem da dolazim kuci u svoju zemlju bar na vikend i sl. Ne shvatam to sto pricate oko ucene, kako tj. Pa zar ne bi i on snosio posledice sto je pristao na takav ugovor sa mnom? Znam da tu ipak ja vise nastradam jer sam strani drzavljanin ali ne verujem da bi se i on bas lepo proveo? I da li vredi da se na pocetku odmah napravi neki dokaz kao npr. Medjutim ti mozes u Italiji da dobijes i trajnu boravisnu dozvolu ako tvoj partner ima ili ital. Sa tom trajnom bor.



Protiv sihra
Najbolje se raspitati u Auslenderamt-u, inače imam A1 a imam i fakultet. I da li vredi da se na pocetku odmah napravi neki dokaz kao npr. Prosto moras imati alibi kod komsija da znaju da ti zivis u tom stanu sa tim momkom..... A kao vozač jel, blago tebi?! To ne znaci da ti moras nemacki jezik savrseno da znas....

[Kumbor crna gora forum|Oralnog zadovoljavanja muskaraca|Analne price]








Post je objavljen 18.12.2018. u 22:46 sati.