Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tafermapins

Marketing

Muskarci veze i brak - Pronađite djevojku

Šta od veze očekuju žene, a šta muškarci? (GIF)










Click here: Muskarci veze i brak






Stos je u tome sto muskarci ulaze bezbrizno u paralelne veze tek onda kad se dobro obezbede brak, dete, posao i zabole ih da se razvode. Dvije knjižice donosile su upute kako bi se u braku trebali ponašati muževi koji svakog jutra odlaze na posao kako bi svojoj obitelji priuštili udobnost, a kako žene koje svoje muževe dočekuju kod kuće, nastojeći im ugoditi. Ostalo su bile samo tehničke pojedinosti.



muskarci veze i brak

Jadan je taj,kad je neka uspela da ga odvoji od zene i uda se za njega... Ipak, ni razvod nije lagan, a ako još imate zajedničku djecu...



muskarci veze i brak

Muškarci žele ozbiljnu vezu - Međutim, sudeći prema nedavno sprovedenoj studiji, četiri vrste inteligencije kod muškaraca igraju važnu ulogu u tome da li će da stupe u brak ili ne, i ako hoće, koliko će taj da traje.



muskarci veze i brak

I, rezultati su neverovatni! U svetu kakvom živimo, više se ne zna šta muškarci, a ni žene hoće i žele. Vrednosti su se promenile, na prvom mestu dolazi izgled, a zatim sve ostalo. Mi smo želeli da saznamo da li je to zaista tako ili nam to samo nameću mediji i manjina koja misli da tako ljubav i veze funkcionišu. Pitali smo nekoliko muškaraca različitih godina i dobili različite informacije koje su nas vrlo iznenadile. Kakva je žena idealna za brak i šta u svakoj traže — pogledajte u nastavku.... U stvari, želim ženu koja će me izazvati i naterati da razmislim opet, a ne devojku koja će biti non-stop slatka i dobra. Naravno, bitno mi je da sluša istu muziku kao i ja... Ne mislim da veza treba tako da se shvata, već humor, priča... Mi smo naravno posvećeni jedno drugom, ali za neke stvari se uopšte ne nerviramo preterano. Život nam je divan. To znači da će ona govoriti smešne stvari ili ih raditi, baš je svejedno. Humor znači da vas zasmejava na bilo koji način i čini vas srećnijim i raspoloženijim što je češće moguće. Ako ne možete da se setite kad vas je žena nasmejala? Onda ona nema osećaj za humor uopšte. Nije to za mene, svađali bi se svaki dan... To mogu i sam sa sobom da radim. I sve će biti jasno kao dan, tako je makar meni, šta znam... Za mene je bitan način na koji se ophodi prema drugima, pogotovo kada nema iz čega da se izvuče korist. Izgled će jednog dana da izbledi, a maniri i ponašanje ne.



Slobodne veze
Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Da budu cenjeni Iako i muškarci i žene imaju ego, po evolucionim principima muškarcima je više stalo do toga da im se pokazuje ili da se oni osećaju cenjeno. Ženama je spontanost vrlo važan deo seksualnog života, pa ih pritisak na seks odbija, dok će s druge strane s partnerom koji nije stalno usmeren na seks, ili čak misle da njemu nije toliko do seksa - same hteti da ga zavedu. Nije mi jasno što se dogodilo! Možda je tako u svakom braku, da se polako gasi strast i požuda, i da na kraju ostajete samo dobri prijatelji? To mogu i sam sa sobom da radim. Kada nas nešto podseti na to, neko slično ponašanje ili nečija slična priča, reagujemo kao da ništa nismo prevazišli i u međuvremenu uradili.

[Sex oglasi bosna i hercegovina|Srpski gay pornici|Gay sex srbija]








Post je objavljen 18.12.2018. u 18:33 sati.