Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dealobspetcmu

Marketing

Gay priče - Stranica za upoznavanje

Početak gay priče erotika u malom










Click here: Gay priče






Ponudili su mi da se za sat vremena nadjemo na parkingu i odemo kod njih u apartman ako sam za neki sex. Okrenula se i krenula da trlja dupe o moj kurac koj se skroz ukrutio i polako krenula da skida majicu i brus. Marinina spavaća soba mirisala je opojno, i tako ženstveno i damski da sam odmah i skoro netremice uronila u njenu komodu sa najfinijem ženskim rubljem od svile i najbolje moguće sintetike! Vasi oglasi bice objavljeni pod sifrom zbog diskrecije.



gay priče

Moja najbolja drugarica Maja je došla kao i svako prepodne do mene u knjižaru da popričamo. Gledao sam crossdresser filmove i uvjek mastao da sam cura i da me neko jebe i nesluteci da ce mi se mastanja ostvariti. Odoh u kupatilo da pripremim guzu za Gopodara....



gay priče

Početak gay priče erotika u malom - Počelo je to dakle tamo negdje u srednjoj školi.



gay priče

MIslim o tome kolika sam kucka i kako bih voleo da me neko dobro puni i ponizava. Bacio je pogled na mene i spustio glavu da postavi soljice i otisao. Stalno smo se druzili, dopisivali i slicno. Najednom poceli smo se glupirati na chat-u i slati jedan drugom svakakve slike. Prva godina, konacno sam da zivim... Razmišljam o dogovoru koji sam napravio i da li da se javim nepoznatom momku iz Beograda, koji mi je ponudio sastanak kod njega sa jedinim ciljem da mi popuši kurac. Imao sam ponosan osecaj, kao jedna uspesna kurva, kucka, koja je zadovoljila dva alfa m... Rekao sam da se ne drogiram al on je rekao, neka ja cu.. Nema potrebe pojašnjavati kakve gužve budu u tramvajima za vrijeme špice. Probudio sam se, ležao sam u sobi i po običaju blenuo u telefon. Uzalud prosipam svoju spermu, a mogu nekoga zašpricati. A posebno volim kada poguta sve što izbacim. Ja i moj saborac, Milutin, bili smo odsečeni od naše jedinice. Kuckajuci na fb sa drugarom mi je stigao novi zahtev za prijateljstvo,prihvatio sam i nastavio da chatujem. Ostali smo do kasno i malo više popili. Vreme kada ih firma salje na par dana da se odmor... Voleo Sam da ga posmatram dok u basti u gumenim cizmama radio nesto. Moja patka je tada poskakivala u gacama. Napolju miriše na sneg. Sam sam kući i odlučujem da pustim neki erotski film, kako bih se opustio. Dogovorili smo se da se nađemo na kavi, da se upoznamo. Bas sam sam se mucio. Cetiri puta izlazio na ispit bez uspeha. Mislio sam da je to kraj,nema dalje. Prvo je rekla da je prijatelj pa onda rodjak. Rano popodne, pola jedan, kurac do plafona, kao sto rekoh lepo se probuditi... Provodio sam tako dane, dangubeći i uživajući u laganom krckanju zarađene ušteđevine. Tako sam bio najstariji u svojoj četi. Zahvaljujući svojoj komunikativnosti, brzo sam postao... Trazio sam ga naravno online. Tada mi predložio da odemo u šumu na kompletnu jebačinu... Jedan dan odoh na Adu ciganliju. Vratio sam se iz vojske i prijatelji su dosli da prodernecimo , kao u stara dobra vremena. Tm mi je postalo hobi,zavoleo sam to. Dok savim mladi to rade srcem i dušom, zato što to zaista vole i u tome uživaju svim svojim bićem, inst... Tu imamo kucu blizu jednog sela, i mada ne volim da idem sa matorcima, trebalo mi je malo da pobegnem iz ovog grada na desetak dan... Naslinio sam prst i grubo mu ga ugurao u gu... Razlog je najdeblji kurac, a... Štoviše, i nekolicina prisutnih članova spremala je rekvizite i upućivala se prema izlazu tako da mi je z... Guzva je bus se puni na svakoj... Snijeg oko pola metra, termometar pokazuje -28 stepeni, jedino je zvuk pucketanja vatre u kaminu ublazio efe... Odlucili smo da renoviramo stan tako sto cemo uraditi sve izmene po stanu.



chloe price: gay disaster
Zavukao sam mu ruku pod jaja i povukao cijelu spravu prema gore sageo se ugledavši bijele grudvice i trakice sperme dok mu je prostor unutar kože oko glavića bio praktično pun toga bijelila. Tako smo ležali pola sata sa spuštenim kitama. A onda mi je pojasnio. Kad sam bio pred svršavanjem ovaj što sam ga guzio se oteo i rekao da u njega niko nije svršio i ako želim da svršim kako mi je bio čejf treba da pređem na pasivca. Ispocetka polako onda sve brze. Navukao sam se na kocku i jednostavno nisam znao stati. Jednog dana pitao sam ga bi li imao nešto protiv da ga jebemo dvojica istovremeno. Negde duboko u sebi sam postajala sve nemirnija.

[Chat pricaonica hr|Live sesx|Croatia milf]








Post je objavljen 18.12.2018. u 18:14 sati.