Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/banriemanpo

Marketing

Apartmani crna gora cena - Susretit će se u sredini

Sobe Apartmani Igalo, privatni smještaj u Igalu Crna Gora










Click here: Apartmani crna gora cena






U dvorištu objekta nalazi se roštilj, koji gosti mogu koristiti. Aparma cena: na upit Ovde upisujete opis vaseg objekta, sta sve sadrzi, apartmane, sobe.



apartmani crna gora cena

Apartmani Neda Fanfani Djenovići Crna Gora 2018, Privatni smeštaj letovanje Dobrodošli u našu kivi baštu… 2 minuta hoda do plaže, porodično ljetovanje, apartmani sa terasama, parking, prijateljski smještaj… nas!! Svi apartmani su u potpunosti opremljeni, mini kuhinja, klima, TV-CAT.



apartmani crna gora cena

Smeštaj: Petrovac, Crna Gora - Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle plative osobe. Wi-Fi, i parking u neposrednoj blizini k...



apartmani crna gora cena

Od gradskog trga je udaljen svega pet minuta pješke, dok je od gradske plaže apartman udaljen nepunih petnaest minuta. Sve prodavnice, kao i hiper-marketi, apoteka, dom zdravlja, restorani, kafici nalaze se na dohvat ruke. Smeštena je u prelepom okruženju na mestu gde se uklapaju morski i planinski vazduh, Sa severne strane prostire se šuma prekrivena starim maslinama, a na jugu prelep pogled na... Sa vecine apartmna se pruza predivan pogled na zaliv. Svi apartmani poseduju klima-uređaj,čajnu kuhinju,wc,satelitsku tv, besplatan internet i parking pod video nadzorom. Najbliži restoran je udaljen 7... Apartmani Radonjić su smešteni kraj reke Drenošnice, na 2 km od popularne plaže Jaz i na 5 km od centra Budve. U ponudi imaju besplatan bežični internet, tera... Sa prelepom sljunovitom plazom dugom 1200m. Kuća je kategorizovana sa tri zvijezdice. Svaka soba je u prosjeku veličine 25 m2 + terasa i sadrži mini kuhinju, kupatilo, tv, klimu i terasu. Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu... Svi apartmani su u osnovi dvokrevetni sa pomoćnim ležajima. Na raspolaganju su 5 trokrevetnih i jedan četvorokrevet...



Petrovac na moru
Nudimo vam kompletan servis i uslugu: -svakodnevno čišćenje -besplatan intern... Kuhinja je kompletno opremljena posudjem,frizider, reso sa dve ringle. Zavisi od broja osoba, i naseg dogovora u daljem dopisivanju. U godinama za nama, u stanove u Crnoj Gori je investirano oko dve milijarde evra a taj novac je uglavnom išao u potrošnju što je jedan od faktora koji su uticali da su cene svih proizvoda i usluga sada među najvećim u regionu. Od mora i šetališta je udaljen 150 metara - 3 minuta lagaog hoda. Autobusi još redovno voze i za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor kao i ka Podgorici i unutrašnjosti Crne Gore. Svi apartmani imaju dovoljno ležajeva da ugoste i veće porodice. Apartman ima prostoriju sa bračnim krevetom i još dva posebna kreveta,kuhinju potpuno opremljenu i kupatilo.

[On trazi njega bih|8 znakova da će se vaša srodna duša pojaviti USKORO|Sex sa mamicama]








Post je objavljen 18.12.2018. u 12:47 sati.