Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reutbilunor

Marketing

Svi Hrvatski Portali - Pronađi pratnju

SRPSKI WEB ADRESAR • SPISAK PORTALA I OSTALIH VEB-SAJTOVA










Click here: Svi Hrvatski Portali






Svi hrvatski portali na jednome mjestu. Svi hrvatski portali na jednome mjestu popis web portala u hrvatskoj po kategorijama.



Svi Hrvatski Portali

Uz postojeću verziju na engleskom, uskoro kreće i izdanje na hrvatskom jeziku. Osnovan je u ožujku 2007. Širi i raznolikiji od klasičnih vjerskih portala i dublji i fokusiraniji od općih news portala; s ciljem da bude svakodnevno internetsko izvorište aktualnih informacija, značajnih tema i zanimljivih priloga. Vodič za Istru i Istarski turizam.



Svi Hrvatski Portali

SRPSKI WEB ADRESAR • SPISAK PORTALA I OSTALIH VEB-SAJTOVA - Doniramo, kojom posjetitelji klikom miša, daruju 50 lipa ili 1 kunu na dan za neku humanitarnu akciju.



Svi Hrvatski Portali

Koncept portala pojavio se na poljskoj i njemačkoj Wikipediji. U suštini, portali su korisne početne točke za proučavanje sadržaja. Kako pronaći portale Podrobniji članak o temi: Svi portali trebaju biti navedeni na koji ujedno sadrži i datume njihovog otvaranja te suradnike koji portale održavaju i kojima se možete obratiti s pitanjima o određenom portalu. Portali su također i međusobno vrlo dobro povezani i suradnici mogu lako pregledavati ostale portale služeći se poveznicama na trenutno otvorenom što omogućuje predložak , a također su i kategorizirani u istoimenoj kategoriji,. Također mogu sadržavati i rubriku za lakše pregledavanje sličnih tema. U glavnom imenskom prostoru na najvažnije portale vode poveznice izravno s glavne stranice, a postoji i poveznica koja vodi na popis svih portala. Isto tako, pojedini portali imaju i predložak koji je postavljen na najvažnije članke koji su povezani s temom portala, a koji vode na portal. Kada stvoriti portal Kao što je već istaknuto, portale treba shvatiti kao glavne stranice u malom i upravo bi zato kvaliteta sadržaja na portalu trebala biti približno jednaka onoj na glavnoj stranici. Osim kvalitete, u obzir treba uzeti i kvantitetu članaka. Naime, nije moguće otvoriti portal sa samo nekoliko kvalitetnih članaka zato što to onemogućava ažurnost, a samim time i razvijanje portala. Isto tako, prije predlaganja otvaranja portala treba razmisliti o broju suradnika koji su zainteresirani za temu i koji su voljni surađivati na održavanju portala. Ako smatrate da su svi gore navedeni uvjeti ispunjeni potrebno je otvaranje portala predložiti na stranici za , a suradnike treba u pozvati na raspravu na stranici za prijedloge. Ne treba predlagati otvaranje novog portala ako ne mislite aktivno sudjelovati u njegovoj izradi i održavanju naime, portale treba ažurirati barem jednom mjesečno. Kako napraviti portal Ne postoji samo jedan standardizirani i obavezni dizajn za portale, iako većina ima donekle sličan izgled kao što je na primjer onaj , uz dobrodošle razlike. Za više ideja možete pogledati dizajn već postojećih portala. Ipak, postoje stranice i koje mogu poslužiti za stvaranje portala. Primjere njihovog korištenja možete vidjeti i. Uvijek su potrebni suradnici koji će održavati portale. Međutim, treba obratiti pažnju na rad drugih suradnika koji već uređuju portal. Ako želite sudjelovati u održavanju određenog portala kontaktirajte suradnike koji se njime već bave, upišite se na kao suradnik koji održava portal i prionite poslu!



Hrvatski festival hrane i vina (Vijesti, 24 sata TV, 05.03.2012) .WMV
Pokriva područje astronomije, fizike, medicine, biologije, društvenih znanosti, Hrvatska u znanosti te mnoge druge. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi:. Djelovao 6 godina, do 1. Na svojim društvenim profilima Instagram i Facebook predstavlja radove za sada nepoznatih, ali talentiranih fotografa. U istraživanju sudjeluje oko 100 hrvatskih stranica. Lokalni medij javlja da je spasilački tim pronašao tijela dvoje poginulih strahujući da je zatrpano najmanje 50 osoba.

[Sajt sex upoznavanje|Republika / LUNA ZAMOLILA ČOLAKA: Zaljubi se u mene!|Sex srednjoskolke]








Post je objavljen 18.12.2018. u 11:07 sati.