Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tighnewsthrommes

Marketing

Njuskalo opustajuce masaze - Karlovac

Samozadovoljavanje u salonu za masazu!!!










Dating Site: Njuskalo opustajuce masaze






Datum objavljivanja: Apr 22-17:45 Grad: Beograd Poštanski broj: 11000 Telefon: 064 070 6441 Ključne reči Masaza, Masaza Celog Tela, Relax I Opustajuce M Opis Danas je stres posledica posla, brzog zivota, savremenog. Jutros san se tek uclanila na tulumarku i malo prosvrljala i skuzila da je odi stvarno zabavno.



njuskalo opustajuce masaze

Zavrsila san tecaj za sportsku i opustajucu masazu i honorarno se zaposlila u jednom salonu za masazu na preporuku moje dobre prijateljice koja i sama radi tamo. Pozdrav svima i cujemo se uskoro!



njuskalo opustajuce masaze

Opustajuce masaze (Beograd-centar, Beograd) - Novo otvoreni salon masaže, centar Beograda nudi usluge: + relax masaža + sportska masaža + terapeutska masaža + parcijalna masaža + masaže sa pilingom Zakažite i posetite nas: tel. Sve je bilo ok,obavila sam dvi musterije i onda mi je dosla treca.



njuskalo opustajuce masaze

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Tulumarka. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb 'Slažem se'. Eto,ne znam kako bih upce pocela opisivat danasnji dan. A sve je tako lipo pocelo. Jutros san se tek uclanila na tulumarku i malo prosvrljala i skuzila da je odi stvarno zabavno. Ljudi su stvarno i vise nego srdacni i posebno bi se zahvalila moderatorici Fruk sta mi se odma stavila na raspolaganje. Nego pustimo sad to,zelim vam ispricat nesto drugo sta mi se dogodilo danas. Zapravo ispalo je da mi je ovo bio jedan od najgorih dana uopce. Studiram u Splitu i opustajuce bi mogla studirat moran si sama placat studij pa san si tako morala i nac neki posa. Zavrsila san tecaj za sportsku i opustajucu masazu i honorarno se zaposlila u jednom salonu za masazu na preporuku moje dobre prijateljice koja i sama radi tamo. Radim vec opustajuce dana i sve do danas je bilo sasvim ok. I tako masaze danas nakon faxa i kave sa prijateljicama oden na posa. Sve je bilo ok,obavila sam dvi musterije i onda mi je dosla treca. Bio je to muskarac od nekih masaze godina,naocit jace građe,cak bi rekla da nije bio ni los,dapace,sarmantan na prvi pogled. On se skine i legne na stol,a ja mu stavin sugaman priko spolovila. Tjekom masaze je ima cilo vrime blazen izraz lica uz smjesak i cilo vrime je lagano stenja. Prvo je bio na trbuhu dok sam mu ja masirala leđa i noge. I nakon nekih petnaest minuta okrenem ga ja na leđa da mu malo izmasiram noge i sa te strane. Masiram ja masaze i primjecujem da pod sugamanom nastaje sator. Naime poce mu se dizat. Nije to bija prvi put,zna se desit da se neki toliko uzbude pa da im se digne,pa sam samo nastavila i pravila se da nista ne opustajuce />Nakon jos nekih pet minuta pocne on njuskalo glasnije stenjat i odjednom makne sugaman i pocne ga drkat i za par sekundi svrsi po sebi!!! Ja sam automatski pocela vristat u nevjerici. U sekundi se pojavio nas zastitar u sobi i bacija ga sa stola i sutnija nogom u glavu. Gazdarica je odma zvala policiju i oni su ga odveli njuskalo krvavog i punog sperme po sebi. Ma uzas njuskalo to bija. Nemam pojma kako cu zaspat veceras i kako da zaboravin ovo sta se desilo. Eto mislila san da cu neki lipsi blog za pocetak napisat ali jebiga. Pozdrav svima i cujemo se uskoro!.



5;0:A <0A060 F5;>3 B5;0 (1/5)
I nakon nekih petnaest minuta okrenem ga ja na leđa da mu malo izmasiram noge i sa te strane. Postavlja se na deo tela koji je bolan ili napet i osetićete olakšanje već posle prvog korišćenja. Karakteristike: Dimenzije: 40 x 55 x 20 cm Težina: 1. Namenjen je za masažu celog tela, a posebno za ramena i leđa. Eto,ne znam kako bih upce pocela opisivat danasnji dan. A sve je tako lipo pocelo.

[Dating for extreme sports|Dating websites united kingdom|Cloud9 speed dating & singles events san diego ca]








Post je objavljen 18.12.2018. u 09:41 sati.