Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tenbaworre

Marketing

Zaljubi se djetic u bosanku - Stvarne djevojke

ZALJUBI SE DJETIC U BOSANKU










Click here: Zaljubi se djetic u bosanku






Za par stotina godina oni ce nositi naziv koji su za sebe izabrali, kao da ga oduvek imaju, zvali ih mi tako ili ne.. Za sve postoji prvi put... Ceo dan sam zeleo da krckam Djetica!



zaljubi se djetic u bosanku

Plazma je ostala da zivi, ali doslo je vreme za neke nove Plazme. Pa cuj, ni Srbi se ne zvase Srbi u samom startu.. Sad sto je ovo istorija kojoj prisustvujemo, to je druga stvar..



zaljubi se djetic u bosanku

ZALJUBI SE DJETIC U BOSANKU - Ima vise teorija ali nema niceg sto bi potvrdilo..



zaljubi se djetic u bosanku

Ne mogu da verujem. Da nije bio neki verski praznik? Zivim u BiH, znam, ucila u skoli, i tako je... Ti bosanski muslimani su sada po nacionalnosti Bosnjaci ne znam ko je to izmislio , a termin Bosanac se koristi za sve ljude u Bosni bez obzira na nacionalnost. Pa, tako su se muslimani prozvali, i sada se taj izraz koristi samo za nih, a Bosanac za sve nacionalnosti, samo sam to htjela da razjasnim. Nije bitno, necu da se raspravljamo mogli su da se prozovu i marsovci pa opet to ne bi moglo da bude nacionalnost. Pa cuj, ni Srbi se ne zvase Srbi u samom startu.. Nit se za Slovene kao pleme zna odakle im tacno taj naziv.. Ima vise teorija ali nema niceg sto bi potvrdilo.. Nekad se neko nazove nekako i to ostaje, ne? Sad sto je ovo istorija kojoj prisustvujemo, to je druga stvar.. Za par stotina godina oni ce nositi naziv koji su za sebe izabrali, kao da ga oduvek imaju, zvali ih mi tako ili ne.. Crnogorac isto nije nacionalnost i nema tu ubedjivanja, kad je jednostavno tako.



Posavska Trojka- zaljubi se jedno momce mlado
I sad mira nemam..... Kada bi neki Crnogorac dosao do situacije da bira da li ce u korpu da ubaci Plazmu ili Djetica, ukoliko bi odabrao prvo, bio bi obelezen kao separatista. Plazma je ostala da zivi, ali doslo je vreme za neke nove Plazme. Jos je i ne poznajem..... Za par stotina godina oni ce nositi naziv koji su za sebe izabrali, kao da ga oduvek imaju, zvali ih mi tako ili ne.. Veruje se da je Djetic keksic uticao na neopredeljene glasace i da je on medju najzasluznijima za stecenu samostalnost. Ne mogu da verujem. Pa, tako su se muslimani prozvali, i sada se taj izraz koristi samo za nih, a Bosanac za sve nacionalnosti, samo sam to htjela da razjasnim. S ako je neko iz Sarajeva neka se javi....

[Novi sex|Klub Za Odrasle|Rak horoskopski znak]








Post je objavljen 18.12.2018. u 09:02 sati.