Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tanttujustlo

Marketing

Poze u trudnoći - Stranica za upoznavanje

ZA SVAKU PRILIKU: Seks-poze za trudnoću, samopouzdanje i bolji orgazam










Click here: Poze u trudnoći






Unatoč tome seks u vrijeme termina poroda dobra je metoda koja može potaknuti bebu na izlazak - od seksa ćete biti opušteniji i bolje raspoloženi. Iako se rijetko doga?



poze u trudnoći

Vaša maternica i dalje je zaštićena, stoga ne možete oštetiti plod. Ukoliko se to dešava savetuje se odmaranje dok se kontakcije ne smire. Tako se može javiti strah da će penetracija povrediti bebu ili izazvati spontani pobačaj, što nije istina. No dok god vaš ginekolog ne oglasi alarm za uzbunu, nemojte bez razloga razbijati glavu!



poze u trudnoći

ZA SVAKU PRILIKU: Seks-poze za trudnoću, samopouzdanje i bolji orgazam - Da li seks u trudnoći može da naškodi bebi? Oralni seks dozvoljen je tokom cijele trudnoće, pod uslovom da nemate aktivni herpes.



poze u trudnoći

U normalnoj trudnoći seks može biti zdrav i zabavan sve dok su oba partnera za to raspoložena, kažu liječnici. Stoga smo vas ovdje odlučili provesti kroz ono što je dopušteno i poželjno i kroz ono što se ne preporučuje u seksu tijekom trudnoće, i tako vam pomoći da otkrijete što vama najbolje odgovara. I LIBIDO VAŠEG PARTNERA MOGAO BI DOŽIVJETI PROMJENE I dok vi pokušavate izaći na kraj sa svojim problemima, njemu se drugi problemi vrzmaju po glavi — a muči ga i njegov libido. Sad je u drugome tromjesečju i jednostavno blista. Nikad je nisam ovako želio. Ako kažete jedno drugome kako se osjećate i dogovorite se da ćete se samo maziti dok god vam se oboma seksualni nagon ne vrati u normalu, nitko se neće osjećati povrijeđeno i odbačeno. SEKS NEĆE ŠTETITI DJETETU Nedavna su istraživanja pokazala da gotovo četvrtina budućih roditelja ne želi imati seksualne odnose tijekom prvog tromjesečja trudnoće jer se boji da bi mogla ozlijediti dijete. A muškarci su ti koji se više brinu. No to je jednostavno nemoguće, bez obzira na to koliko vam je partner bogato obdaren. Grlić maternice izrazito je elastičan i dug 2-4 cm, pa penis ne može proći kroz vaginu u vaš cerviks i udariti bebu, kažu iskusni ginekolozi. I, je li seks u trudnoći loš? Jedino ako imate komplikacije. Ako ste već imali pobačaj, prijevremeni porođaj ili krvarite, potražite savjet svog liječnika. U suprotnome je sasvim normalno imati seksualne odnose sve do trenutka kad vam pukne vodenjak. PAZITE NA KRVARENJE Zapravo, krvarenje nije ništa neobično ako se pojavi i dva tjedna nakon seksualnog odnosa, jer su tijekom trudnoće kapilare u vagini bliže površini nego inače, pa zbog trenja tijekom seksualnog odnosa može doći do manjeg krvarenja. No to ne znači da to nije zabrinjavajuće — ili vrijedno odlaska liječniku. Kad sam ponovo krvarila, moj me liječnik poslao na ultrazvuk, koji je pokazao da je sve u redu s trudnoćom i uvjerio me da mogu i dalje bezbrižno uživati u seksu. TRUDNOĆA MOŽE POBOLJŠATI SEKS — I TO ZAUVIJEK Ako ne želite isprobavati nove položaje koji bi vam više odgovarali s obzirom na trbuh, mogli biste otkriti seks bez odnošaja — koji se može nastaviti i nakon dolaska bebe na svijet. I DALJE ĆETE MU SE SVIĐATI... BEZ OBZIRA NA TO KOLIKO STE NABUJALI! Pitajte svog dragog što mu se sviđa na vašem tijelu. Možda ćete se šokirati ako vam kaže da mu se sviđa vaša veća stražnjica — i svakako ćete se osjećati bolje i poželjnije.



NEVJEROVATNE ČINJENICE O SEKSU KOJE NISTE ZNALI
Seks tijekom trudnoće je u većini slučajeva apsolutno siguran. Da li seks u trudnoći može da naškodi bebi? Postoje stavovi da hormoni koje telo stvara u toku trudnoće utiču na gubitak libida. Prva je da koristite i to isključivo one koji su bazirani na vodi. Pitajte svog dragog što mu se sviđa na vašem tijelu. Iznimke su samo kod komplikacija ili rizika koje će svakako procijeniti liječnik.

[Sex subotica|Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?|Larin chat 123]








Post je objavljen 18.12.2018. u 04:24 sati.