Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/compnalinar

Marketing

Ako dobijete ovu poruku na WhatsApp, ni slučajno je ne otvarajte - Susretit će se u sredini

Pročitajte još . . .










Click here: Ako dobijete ovu poruku na WhatsApp, ni slučajno je ne otvarajte






WhatsApp je dosad na svojim serverima čuvao medijske datoteke stare do 30 dana, sve dok ih vi ne biste downloadali. Ono što je uznemirujuće jest to što je dio poruke točan! Ono što je manje poznato jest da Facebook prati svoje korisnike čak i kada se ne služe njihovim servisom ili one koji uopće nisu njegovi korisnici… Informacije su to koje je priznao Facebook u ponedjeljak Čak i ako nikad nisi bio prijavljen ili si odjavljen s Facebooka, ova društvena platforma vjerojatno prati tvoje virtualne korake — i ne nudi ti nikakav način da to izbjegneš.



Ako dobijete ovu poruku na WhatsApp, ni slučajno je ne otvarajte

Blagoslov i prokletstvo istovremenu su oznake na WhatsAppu koje pokazuju je li poruka zaprimljena i je li pročitana. Nekome će se svidjeti, a nekome zasigurno neće. U skladu s novom europskom regulativom, sibenskiportal.



Ako dobijete ovu poruku na WhatsApp, ni slučajno je ne otvarajte

Pomoću ovog trika sprečite WhatsApp da Facebooku da vaš broj MOBILNOG TELEFONA (VIDEO) - Korisnička kamera za video poruke 2. Ako ne vjerujete, dobro pogledajte ovu sliku — shvatićete se da je to čista istina.



Ako dobijete ovu poruku na WhatsApp, ni slučajno je ne otvarajte

Više nije nikakva nepoznanica da Facebook prikuplja gomilu podataka o svojim korisnicima. Ono što je manje poznato jest da Facebook prati svoje korisnike čak i kada se ne služe njihovim servisom ili one koji uopće nisu njegovi korisnici… Informacije su to koje je priznao Facebook u ponedjeljak Čak i ako nikad nisi bio prijavljen ili si odjavljen s Facebooka, ova društvena platforma vjerojatno prati tvoje virtualne korake — i ne nudi ti nikakav način da to izbjegneš. Pošto web stranice i aplikacije ne znaju tko je od njihovih korisnika prijavljen preko Facebooka, ne mogu razlikovati korisnike od ne-korisnika društvene mreže kada šalju podatke Facebook-u. No podaci koji su prikupljeni o njima ne koriste se kako bi ih se targetiralo za oglase njihovih partnera za oglašavanje. Niti se koriste za stvaranje profila ne-korisnika na osnovi njihovih aktivnosti izvan Facebooka. Također prikuplja podatke da bi web stranicama i partnerima za aplikacije primjerice dao uvid u broj ljudi koji koristi njihove usluge, rekao je zastupnik. Na taj način, Facebook zapravo djeluje slično kao bilo koja druga web analitička firma. Priča je nešto drugačija za Facebook korisnike koji pristupaju drugim aplikacijama i web stranicama kada nisu logirani na društvenu mrežu. Facebook ne samo da koristi te aktivnosti, već ih povezuje s korisnikovim Facebook računom i može ih koristiti za ciljano oglašavanje. Na Facebook stranici, korisnici mogu isključiti opciju da se njihove aktivnosti van Facebooka koriste kako bi ih se targetiralo za reklame na Facebook-u. Također mogu isključiti opciju da ih Facebook targetira za reklame na drugim stranicama i uslugama. No, nemogu izbjeći i to da kompanija prati njihove aktivnosti na tim stranicama i uslugama. Korisnici i ne-korisnici ipak imaju drugu opciju. To su aplikacije za blokiranje oglasa koje onemogućavaju društvenim mrežama da ih prate na drugim aplikacijama i web stranicama.



Stanley A Meyer 1989 House Meeting in New Zealand Part 2 HD Hho Hydrogen Voltrolysis
Pa osim što ćete moći ponovno vidjeti neki fotografije ili videozapise koje ste možda slučajno izbrisali, pokazuje da WhatsApp sve medijske datoteke fotografije, videozapisi... Ono što je uznemirujuće jest to što je dio poruke točan! Ako ćete prijateljima poželjeti proslijediti poruku o najnovijem virusu, slobodno prije slanja izbrišite onaj dio o Martinellijevu videozapisu. U nastavku poruke iznesen je savjet da ažurirate svoju verziju WhatsAppa u verziju nazvanu WhatsApp Gold. Prvi dio poruke je prijevara — tvrdi da će izaći videozapis koji se zove Martinelli i da će vam hakirati mobitel ako ga otvorite te ga nećete moći popraviti. Dnevne ulaznice mogu se kupiti na samom ulazu na festivalskoj lokaciji. Također mogu isključiti opciju da ih Facebook targetira za reklame na drugim stranicama i uslugama. Portal WeBetaInfo piše da su uspješno povratili izbrisane medijske datoteke stare do tri mjeseca, dok primjerice datoteke poslane u kolovozu prošle godine ipak nisu uspjeli vratiti.

[Ljetovanje u crnoj gori iskustva|Najbolji erotski trileri|Dlakave]








Post je objavljen 18.12.2018. u 03:42 sati.