Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkchathatpflac

Marketing

Crna rotkva konzum - Pula

Super smesa-hrana za golubove 10 kg










Dating Site: Crna rotkva konzum






Naročito je dobra za sistem za varenje i prilagođena je njihovim umerenim dnevnim energetskim potrebama. Ovo su proizvodi vrhunskog kvaliteta sa preporukom velikih farmi i zadovoljnih musterija. Na sve cene u našem online pet shopu obračunavamo vam 10% popusta!



crna rotkva konzum

Naročito je dobra za sistem za varenje i prilagođena je njihovim umerenim dnevnim energetskim potrebama. U toku je novogodišnji popust od - 10% na sve Nutrivet proizvode. Ovo su proizvodi vrhunskog kvaliteta sa preporukom velikih farmi i zadovoljnih musterija.



crna rotkva konzum

Super smesa-hrana za golubove 10 kg - Pakovanja hrane: 12, 15, 20 kg, za svačiji džep.



crna rotkva konzum

Pakovanja su po 10 kilograma dzak i crna razmeravanje. Takodje mozemo praviti smesu po Vasoj recepturi od komponenti koje imamo. Hrana je maksimalno sveza jer cesto dobijamo od strane fabrike. Za vece kolicine mala korekcija cene. Dostava se vrsi na teritoriji cele Srbije po principu kucne dostave. Posto imamo ugovor konum kurirskom sluzbom cena dostave do 20 kilograma je 320 dinara a svaki 1 kilogram preko je rotkva dinara. Primer konzum ako kupite 40 kilograma mesane hrane cena postarine je 320 + 200 dinara. Hrana produkt je obogatila svoj već širok asortiman proizvoda uvođenjem nove linija potpunih i dopunskih smeša. Radi se o potpunim i dopunskim smešama za tov. Za vece cran odobravamo popust. Hrana produkt se bazira na kvalitetu na prvom mestu sto za rezultat ima povecan broj kupaca i zadovoljnih musterija. Ovo su proizvodi vrhunskog kvaliteta sa preporukom velikih farmi i zadovoljnih musterija. Uz kupljene proizvode obezbedjen je prevoz na teritoriji grada Smedereva. Uz rogkva proizvode se dobija fiskalni racun i moguce je placanje preko racuna. Ova hrana je ujedno izvor biološki vrednih belančevina i pirinča kao izvora lakosvarljivih ugljenih hidrata. Naročito je dobra za sistem za varenje i prilagođena je njihovim umerenim dnevnim energetskim potrebama. Sirovinski sastav: zrnasta hraniva, žita, leguminoze i druga zrnaHemijski sastav: vlaga najviše 13%Uputstvo za upotrebu: zrnasta hrana konzum matič na jata golubova se koristi u ishrani golubova po apetitu ili obročno uz obetbeđenje čiste pijaće vode. Daje se u toku cele sezone takmičenja. Bez veštačkih boja i konzervanasa, uvoz iz Francuske. U toku je novogodišnji popust od - 10% na sve Nutrivet proizvode. Na sve cene u našem online pet shopu obračunavamo vam 10% popusta! Pogledajte na našem sajtu ponudu i cene svih proizvoda za pse i mačke. Pakovanja hrane: 12, 15, 20 kg, za svačiji džep.


UZGOJ BELE I CRNE ROTKVE - kako to rade odlicni povrtari
Za vece kolicine odobravamo popust. Uz kupljene proizvode obezbedjen je prevoz na teritoriji grada Smedereva. Bez veštačkih boja i konzervanasa, uvoz iz Francuske. Nudimo kvalitetne proizvode i poštedjujemo Vas neprilika oko nošenja teških džakova hrane! Hrana produkt se bazira na kvalitetu na prvom mestu sto za rezultat ima povecan broj kupaca i zadovoljnih musterija.

[Znakovi sudbinske ljubavi|Kako pronaci osobu preko interneta|Hello kitty dating site]








Post je objavljen 18.12.2018. u 02:16 sati.