Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chilabeldei

Marketing

Budva apartmani jeftino - Susretit će se u sredini

Hoteli i Apartmani u Budvi










Click here: Budva apartmani jeftino






U Herceg Novom, na izuzetnom mestu, na samo 300m od plaze i centra Starog grada izdajemo povoljno dvokrevetne i trokrevetne sobe sa pogledom na more i apartmane sa klimom, TV, CATV. Ono sto smatrate da je vazno i sto moze da privuce nove posetioce. Letovanje u JEFTINI APARTMANI U BUDVI - BUDVA Bilo u koji kraj Bara da se nađete — u primorske JEFTINI APARTMANI U BUDVI - BUDVA, Letovanje u JEFTINI APARTMANI U BUDVI - BUDVA, ili centralne krajeve Bara, na prelepe plaze u baru ili planinske masive Durmitora i Bjelasice — svuda će vas sresti veoma lijepa, netaknuta priroda: moćni planinski vrhovi, živopisni kanjoni, prekrasni zalivi, mnogobrojne plaže i beskrajno plavetnilo mora.



budva apartmani jeftino

U ponudi imaju besplatan bežični internet, tera... Centar Stoja je udaljen na oko 500m gdje se nalaze restorani, apoteka, veliki marketi, posta… Cu cena: 30. U odnosu na plaže, IN Apartmani se nalazi 1.



budva apartmani jeftino

BUDVA - LETOVANJE - Ovakvi hoteli pored mora su nešto skuplji od onih koji se nalaze u samom gradu i koji su nešto dalji od plavetnila i talasa mora. Apartmani su komplet opremljeni.



budva apartmani jeftino

Divne, pjeskovite plaže su na samo 10 min. Prednost naših apartmana je u tome što se nalaze na takvom mjestu, da je potpuno izolovan od gradske buke, kako dnevne, tako i one noćne. Objekat posjeduje wireless konekciju , kompjuter, Tv, kablovsku, sve elemente kuhinje, klima uredjaj, terasu, kupatilo sa 24h mogućnosti korišćenja tople vode jer posjeduju sopstveni rezevoar, parking prostor, zaseban ulaz. U sklopu apartmana su četvorokrevetne i petokrevetne sobe koje su lijepo opremljene da bi Vaš odmor učinile prijatnim. Zamjena peškira, toalet papira i sapuna kao u hotelu. Naše tridesetogodišnje iskustvo i maksimalna ljubaznost, učiniće da ljetujete i lijepo se odmorite u našem privatnom smeštaju. Želimo Vam dobrodošlicu i lijep odmor u Budvi i crnogorskom primorju. CENE SMEŠTAJA: Napomena: U upitu koji šaljete putem kontakt forme iznad, uvek navedite koji period vas zanima od - do, jer cena zavisi od meseca u godini u kojem želite da boravite, a i kako bi vlasnici smeštaja znali da li imaju slobodan smeštaj za navedeni period. Ukoliko je u opisu smeštaja navedena cena za apartman, znači da se cena odnosi na ceo apartman po danu, bez obzira koliko osoba boravi u tom apartmanu, s tim što se mora voditi računa da u nekom apartmanu mogu boraviti maksimalno onoliko osoba za koliko je apartman predviđen. Takodje, navedite u poruci koliko osoba će boraviti, koliko dece godine dece kao i sve detalje na osnovu kojih vlasnik smeštaja može da definiše cenu. Pogledajte i smeštaje: cena: 7. Sobe su sa:1 posebnim kupatilima, friziderima 2 zajednickom upotrebom kuhinje sa posudjem 3 klim cena: 4. Apartmani se nalaze u prvoj liniji, tik uz plazu i more.



HOTEL PARK BUDVA SA TEKSTOM NA SRPSKOM
Sobe su sa:1 posebnim kupatilima, friziderima 2 zajednickom upotrebom kuhinje sa posudjem 3 klim cena: 4. S obzirom da se nalazi na 150m iznad nivoa mora, idealna je za relaksaciju i uživanje na čistom vazduhu. Svaka soba ima svoje kupatilo i svoju kuhinju kompletno cena: 5. Objekat posjeduje 6 dvokrevetnih, 2 trokrevetna i 4 četvorokrevetna. Imate jedinstvenu pril cena: 40. Hoteli su obično gradjeni pored obale mora i poseduju svoje veoma lepo i raskošno uredjene plaže sa ležaljkama i suncobranima. Svi oni koji dodju na more da se odmore prvenstveno žele da budu u blizini mora kako bi mogli da ga gledaju sa terase recimo dok ujutru piju kafu i uživaju sa svojim najmilijima. Izdajemo studio apartmane u blizini plaze Jaz kod Luk Oil pumpe, kompletno opremljeni.

[Domaći sex|Zeljna 40 godina Beograd|Phonedate org]








Post je objavljen 18.12.2018. u 02:08 sati.