Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fonclentaistuar

Marketing

Opustajuce masaze split - Velika Gorica

Masaža - Split










Dating Site: Opustajuce masaze split






Nakon terapije u Centru Vertebra osjećam se puno bolje, bolovi su nestali, trnci također, te se mogu normalno vratiti poslu i svojim svakodnevnim aktivnostima. Preporučio bih mnogima koji imaju iste ili slične tegobe da se jave u Centar Vertebra. Išao sam na masaže, elektroterapiju, ultrazvučnu terapiju i trakciju.



opustajuce masaze split

Vrlo sam zadovoljan Suzynom i Marijevom terapijom. Ozbiljnih problema sa diskus hernijom imam već tri godine, bio sam u nekoliko navrata na različitim terapijama u bolnici i nekoliko privatnih ustanova i iz osobnog iskustva mogu reći da se terapija u Vertebri pokazala najučinkovitija ali također, što je jako bitno i najugodnija i najopuštenija.



opustajuce masaze split

Tretmani kralježnice - Drago mi je što sam izabrao Vertebru za terapiju za leđa i vrat s obzirom na to da su Marijo i Suzy stručni i profesionalni fizioterapeuti. Nakon 3 - 4 tretmana osjećala sam se puno bolje, pokretnije, a što je najvažnije bol je nestala na kraju terapije.



opustajuce masaze split

Nakon dva mjeseca terapije stanje se bitno poboljšalo tako da sam otkazao ponovnu operaciju i pomalo se vraćam u stanje normalnog života.


5;0:A <0A060 F5;>3 B5;0 (1/5)
Toplo ih preporučujem svakome kome je potrebna fizioterapija. Nakon 3 - 4 tretmana osjećala sam se puno bolje, pokretnije, a što je najvažnije bol je nestala na kraju terapije. Bolovi su postali podnošljiviji već primjenom vježbe koju su mi u Vertebri savjetovali pri prvom dolasku. Kad sam došla u Vertebru doživjela sam skroz drugačiji pristup. Za stručnost i ljubaznost osoblja u Vertebri imam samo najljepše riječi hvale i veliku zahvalnost. Za tri dana bila sam bez simptoma. Kretnje vratom i glavom bile su usporene i bolne.

[Hookup dating coupling|Dating in riverside ca|Hook up blogs kenya]








Post je objavljen 17.12.2018. u 21:26 sati.