Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA


Dobar dan wavewavewave


Ljudi opasno nam se približio Božić cerekcerekcerek
Sretna sam jer postoji mogućnost da će mi doći unučica na par dana nakon Božića cerekcerek to bi bilo divno da se uspiju izorganizirati i dođu ….
Ja sam vesela jer sve lijepo se odvija oko mene što se tiče naše djece , s obzirom da ipak ja završavam pozitivno godinu ( što se zdravlja tiče ) a novu ćemo započeti s lijepim događajem tj napokon sa krštenjem Mie, djeca su strpljivo čekala sve moje oporavke od sveg što je bilo i nikako ne žele da prva unučica u našoj obitelji ima krštenje bez mene cerekcerekcerek

Naša mala smijalica , samo se smije i uživa smijeh
Bila su nam jučer na ručku Danijelova djeca, uživali smo ...bože dragi kako odrastaju , oboje su me prerasli smijehsmijeh Ne zna se tko je ljepši od tih svih naših piceka .
Pa zar nam doista nešto drugo treba osim zdravlja i svih njih ????? Bog nam je dao najveće veselje i sreću s tom djecom i naša srca su ispunjena - ah da i BAKA.... ona je važan faktor u našim životima također i zahvaljujem se što ju je doveo u naše živote koje je obogatila svojim osmjehom a nadasve što i ona dokazuje riječima i kroz svoje veselje da jako voli biti sa nama .



NAŠA MALA VEĆ UŽIVA U BLAGDANU cerekcerekcerek






Eh... sad je vrijeme za - BOKIĆ, KISIĆ smijehsmijehsmijeh

Uživajte u svom zdravlju i volite prvo sami sebe jer se ta ljubav sama proširi i na sve ostale !!!! wavewavecerekcerek


Post je objavljen 17.12.2018. u 11:18 sati.