Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

naslov se izgubio

Nakon ovog teksta koji ću napisati znam da će pojedini reći "gle opet kuka" ali moram kukati jer sjedim i razmišljam kako se na ovom dobrom blogu dešavaju samo prepirke a to nije ni lijepo ni ugodno za čitati. Svi smo mi ljudi i imamo različita razmišljanja i različiti način pismenog izražavanja, nekima se sviđaju neke teme, nekima ne ali možemo pisati i čitati ono što nas interesira a prepirke se rješavaju na neki drugi način.
Zar želite da se ovaj blog servis gdje je bilo i gdje ima kvalitetnih blogera pretvori u tračerski blog ili želite normalnu komunikaciju s osobama koje većinu poznajete samo po njihovim pročitanim tekstovima. Čitajte tekstove koji su vam zanimljivi komentirajte ako želite komentirati, komunicirajte bez prepirki, nemojte misliti da vam netko na vaš tekst ostavi komentar zato da dobi od vas povratni.
Ponekada sam bila isprovocirana nekim komentarom ali nikada nisam za tu osobu ostavljala komentar na tuđem blogu nego sam to rješavala i rješavam u komentarima svoje blog strane s toga ovim putem molim da ne ostavljate drugima komentare u komentarima mog posta i pokušajte jednom komunicirati na normalan način te uživajte u tekstu koji pišete za javnu objavu i pokušajte tekst koji mislite da je kod blogera namijenjen vama a ne općenito čitati dva do tri puta pa svađa neće biti jer svađama samo smanjujete čitanost drugih i vas samih a šteta bi bilo da ovaj blog servis proglase "servisom za izbacivanje gadosti".

Znam da nisam pametna puno ali imam toliko pameti da znam da možemo imati komunikaciju i da nas nitko ne prisiljava da čitamo i komentiramo tekst koji nije po našem guštu jer ima dosta blogera koji nama odgovaraju za čitanje i komentiranje.

Post je objavljen 16.12.2018. u 12:04 sati.