Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tabmudirel

Marketing

Rotkva bijela i crna - Velika Gorica

Bijela rotkva ili daikon










Dating Site: Rotkva bijela i crna






Riječ je niskokaloričnom povrću koje potpomaže probavu cjelovitih žitarica i povrća i naročito masnoća. Takve kupke stimuliraju metabolizam i čiste organizam. Potječe s mediterana, a danas se ponajviše uzgaja u Japanu i sve češće i u našim krajevima.



rotkva bijela i crna

Egzotična rotkva bogata aktivnim enzimima… Japanska duga bijela rotkva ili daikon lat. Kao diuretik povoljno djeluje na rad bubrega. Vrlo se lako skladišti — na suhom mjestu može izdržati i nekoliko mjeseci.



rotkva bijela i crna

Bijela rotkva ili daikon - Svježe naribani korijen stavlja se kao oblog na modrice i kao takav umanjuje bol i sprječava unutarnje krvarenje.



rotkva bijela i crna

O rotkva bogata aktivnim enzimima… Japanska duga bijela rotkva ili daikon lat.


Crna rotkva i med - prirodni antibiotik za dišni sustav
Potječe s mediterana, a danas se ponajviše uzgaja u Japanu i sve češće i u našim krajevima. Kao diuretik povoljno djeluje na rad bubrega. Daikon pomaže odstranjivanju suvišne vode i kolesterola iz organizma i razlaganje masnih naslaga. Listovi daikona odlični su za salate i odličan su izvor vitamina A. Stoga je preporuka uz pržena jela konzumirati malo naribanog daikona. Kod kupnje treba birati onaj tvrđi, neoštećenog korijena, a ukoliko se prodaje zajedno s listovima, tim bolje.

[Dating flirting cards|Sandara park g dragon dating 2013|Spongebob dating patrick]








Post je objavljen 16.12.2018. u 00:15 sati.