Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vedupowarb

Marketing

Kako funkcionira tinder - Susretit će se u sredini

TINDER – pozadina aplikacije koja zaluđuje online svijet










Dating Site: Kako funkcionira tinder






Tinder je droga za ego. Za Tinder su čule od nekih prijatelja, isprva su napravile profil zbog znatiželje.



kako funkcionira tinder

Umirala sam od smijeha kao skoro nikad. Pišem ovo nedugo nakon najvećeg internetskog rata ljevice i desnice, nakon dokidanja ljevičarskih i desničarskih stranaka, nakon bananja ljudi koji koriste određenu omrznutu riječ i nakon najsuludijeg širenja laži koje sam vidjela — mislim na ono da Saša Cvetojević zapravo upravlja hrvatskim Facebookom. Jednog dana zove me prijateljica da se nađemo na piću, pozvala bi i onu treću koja nam je otkrila Tinder.



kako funkcionira tinder

Kako ne uprskati na Tinderu - Još danima poslije mi je slao poruke sa svojim fantazijama i onda konačno odustao. I na neki čudno bizarni način, ova aplikacija nije stigmatizirana kao ordinacija za očajnike kao što su bili online dating siteovi poput Iskrice.



kako funkcionira tinder



Momci sa Tindera biraju moju ŠMINKU
Umjesto da me ignorira, tip je počeo prodavati priču da ga je zaustavila policija na putu do benzinske, da su mu pretresli auto pa je bio umoran i otišao doma. Nakon što smo pričali po cijele dane, prvi dejt je bio prejeben. Htio mi je biti rob Čim smo se počeli dopisivati postalo je čudno. I sada, kad je prošao period maltretiranja frendova koji imaju Iskricu, dojavili su mi da u virtualnom svemiru postoji nova stvar i zove se Tinder. Morat ćete ga kad tad upoznati, a tada ništa nećete moći sakriti! Kafić je odlično mjesto za upoznavanje i prvi susret uživo. Molio je da mu dam drugu šansu i da će mi se iskupiti, što sam glatko odbila. Redom: priča o Cvetojeviću, iako očita izmišljotina, izvrsno pokazuje da postoji publika za što luđe, to bolje, publika koja je sklona povjerovati svemu što potvrđuje njen narativ. I funkcionira po jednostavnom binarnom sistemu: Hot or Not.

[Online dating bc|Speed dating brasov 2015|Dating website black singles]








Post je objavljen 15.12.2018. u 03:49 sati.