Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JA OSUĐUJEM NAPAD NA GOSPODINA ZORANA ERCEGA KOJI JE VIKNUO "TUĐMAN ZLOČINAC"
Ja toga čovjeka ne poznajem i ništa ne znam o njemu, upravo sad kad ovo pišem: iz medija sam saznao ime i prezime toga napadnutog čovjeka, i osuđujem napad na gospodina Zorana Ercega koji je viknuo: "Tuđman zločinac", jer gospodin Hrceg ima pravo na svoje mišljenje. Nigdje nije dokazano da Franjo Tuđman nije zločinac.

Pogledao sam video snimku koja pokazuje kako je više ljudi napalo Ercega, a jedan od njih s leđa ga je udario u glavu. Udarac mu je zadao drugi stariji muškarac. Između ostaloga ovdje moram kazati da gospodin Zoran Erceg, je ispao vrlo hrabar čovjek, jer kazao je istinu u oči HDZ-ovcima, a tu istinu je isto tako vidjela i čula cijela Hrvatsk i svijet.

Na predstavljanju spomenika kojem je prisustvovao cijeli državni vrh, Erceg je viknuo "Tuđman zločinac" nakon čega je fizički napadnut. Napadnuti je Zoran Erceg, javnosti poznat kao splitski ratni veteran i humanitarni aktivist koji je u vrijeme šatoraškog prosvjeda u zagrebačkoj Savskoj ulici bio jedan od rijetkih koji su se usudili glasno progovoriti protiv šatoraša.

Erceg je prije napada, dok je pored njega nakon svečanosti prolazio premijer Andrej Plenković, uzviknuo: "Plenkoviću, kako te nije sram dizati spomenik ovome zločincu? Sram vas bilo! Upropastio je Hrvatsku, predao je Bosansku Posavinu. Njemu dižete spomenik! Tuđman je ratni zločinac."

Franjo Tuđman svoje ratne zločine vuče još iz drugog svjetskog rata kad je kao partizanski major OZN-e i KNOJ-a sudjelovao u masovnim likvidacijama zarobljenika. A i njegova cijela politika od 1989.,-1999., je bila zločinačka. Čudim se uopće kako je takva osoba izabrana za predsjednika Hrvatske?

Zoran Erceg pojavio se kao aktivist u simboličnom žutom prsluku po uzoru na francuske prosvjednike. Na snimci se vidi i kako zaštitari odvlače Ercega kojeg onda preuzimaju policajci. Nakon napada završio je u zagrebačkom KBC-u Rebro.


-------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12.12.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4583.
Post je objavljen 12.12.2018. u 09:19 sati.