Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA


Dobar dan wavewave

Jooj, oduševljena sam sa vašim komentarima cerekcerekcerek hvala vam svima , i nasmijah se i malo progruntah od savjeta i bogumi super je kad imaš ljude koje ne poznaš, a oni ti uskaču kao dobre vile i popraše te šljokicama sreće .

Jako sam se prepala neki dan …. što inače ne bih (prije bolesti tj kemo ) , a od kad sam primila tu kemoterapiju ona mi neke stvarnosti pretvara u stres i onda se ja razbolim... kaj je najbolje ti ne možeš protiv toga , mozak sam određuje što će te baciti u bed - ponekad je to tako teško vratiti u normalu da jednostavno izgubiš kompas.
Taman se oporavila od jednog ( onaj herpes je bogami za pamćenje ) i stigne mi vijest koju moj mozak više ne zna probaviti i počne se drugo jutro opet oko usta napuhavati herpes.... Pa čovječe umrla sam tri puta od jedanput kad sam se vidjela u ogledalu kako opet bubri herpes .Sva sreća da mi je ostalo još tableta i krema pa sam to uspjela treći dan zaustaviti .
Naime, rekla sam vam da smo podstanari i puno truda i novaca smo uložili dok smo ga napunili s namještajem, lusterima, apsolutno smo sve morali nabaviti jer stanovi u kojima smo bili prije svi su bili namješteni ali su postali pre mali s tim da je sad ovaj fakat po našim prostornim potrebama super, i imamo mjesta za našu baku što nam je jako važno.Nadam se da ćemo barem još 3 godine biti mirni jer mi je dosta selidbe bilo dok sam bila zdrava a kamoli sada. Jedina koma je buka po ljeti jer smo uz glavnu cestu gdje voze tramvaji i sve živo i mrtvo juri po toj cesti bez milosti,,,. Ako netko pozna Bandića nek mu javi da me kontaktira da mu dam da 2 dana prespava kod nas ( tj probdije )pa da vidi što je to naughtynaughty
Brijem da ovdje nitko ne može imati malu bebu nut
Što sam vam s tim htjela reći ? Nemam poima... pa valjda da uputite Bandića na mene tko ga pozna haaaa haaa haaaaa

Uglavnom... danas napokon dolazi baka doma što me veseli , ja sam se hvala bogu oporavila od te šuge na licu i mogu se brinuti o njoj. Jedva čekam kićenje bora... to kod nas radi baka, puštamo božićne pjesme ona kiti i pjevuši a ja joj pomažem jer uvijek imamo ogroman bor preko 2 metra i to nas sve veseli i usput je snimam kako ona to sa ljubavlju i veseljem radi.


Tko si nije kupio bor neka ode u BAUHAUS tamo imate divne borove za 100 kn , mi smo jučer takav kupili i prekrasan je i bogat i ima super mekane iglice koje ne pikaju .



PROŠLE GODINE JA IZRADILA PAHULJICE BAKA IH FARBA U BIJELO- cerekcerekcerek to će nam biti vječna uspomena i na svakom boru na dalje cerekcerek




BAKA KITI BOR



ULJEZ smijehsmijeh




Eto , malo am vam pokazala prošlogodišnje kićenje kod nas cerekcerekcerek

Toliko od mene danas..... budite mi zdravi , lijepi i veseli
do javljanjaaaa, volim vas !!!!cerekcerekcerekwavewavewavewave





Post je objavljen 11.12.2018. u 13:18 sati.