Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

I MOJA PJESMA JE IZABRANA

i moja pjesma "GRAD" je izabrana za poetski recital: ''Duhovna i domoljubna manifestacija Mili grade ponositi''



''Udruga 3D+UPIOU dana 13. i 14.12.2018. godine održati će duhovnu i domoljubnu manifestaciju pod nazivom “Mili grade ponositi”. Program se sastoji od 2 dana. Svaka večer se sastoji od 3 djela: pjesnički dio, glazbeni dio i video projekcije.

Prvi dan počinje u 19 sati u prostorima gradske knjižnice u Saloći od zrcala gdje će se predstavljati razni umjetnici sa svojim dijelovima na duhovnu tematiku.

Program će voditi predsjednica udruge 3D+UPIOU Marijana Kohn Dedović i dopredsjednica udruge Franka Fani Kohn (blogerica @Fani Kohn https://blog.dnevnik.hr/franka-fani-kohn ) i gospođa Mima Čampara.

Drugi dan u palači Sponza u 18 sati započinje drugi i finalni dan manifestacije na kojem će se sa svojim djelima predstaviti umjetnici na temu domoljublje, te će time odati počast svim braniteljima, poginulim braniteljima i svim žrtvama domovinskog rata.

Program vode predsjednica i dopredsjednica udruge 3D+UPIOU Marijana Kohn Dedović i Franka Fani Kohn blogerica @Fani Kohn https://blog.dnevnik.hr/franka-fani-kohn.''


https://dubrovnikinsider.hr/index.php/component/k2/item/7907-duhovna-i-domoljubna-manifestacija-mili-grade-ponositi#








Post je objavljen 10.12.2018. u 14:53 sati.