Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVE JE OTIŠLO U POGREŠNOM PRAVCU !?





Psi laju i kenjaju i pišaju po ulicama i parkovima i gradovima, a političari nam pričaju i obećavaju bolesne laži i "sole" kroz medije pamet... Posljednje trube apokalipse "trube" u svim hrvatskim medijima. A pravi ljudi postali su suvišni, ali zato množenje pasa nije suvišno,.., jer poganski "robovi" s njima sexualno opće. Vi oblačite se u kineskom dućanu, i što ste onda - Hrvat?!

Nije moguće da nijedan medij ne objavljuje istinu, nemogu to vjerovati, da nitko u saboru ne kaže; da tajna policija SOA čuva največeg lopova Ivicu Todorića, i da je to sve igra za glupu raju. Zar nitko, pa ni "živi zid", ni Most, ni Esih, ni Glasnović, ili bilo tko, ništa ne govori,.., pa svi sami "šrlatani" i demagozi i prevaranti...

Svaki dan pišem i dokazujem i poslao sam hrpu dokaza u javnost; da li je ova farsa namještena da se sakrije pljaćka - dok umno bolesni narod šuti... U Hrvatskoj ima više pasa nego ljudi. Dovukli su nam u trgovine milijarde tona psećije hrane, tako da debeli i uhranjeni psi mogu bolje i više srati po Hrvatskoj.

--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 09.12.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4578.


Post je objavljen 09.12.2018. u 10:21 sati.