Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pred nevrijeme



Evo kakvo je vrijeme, i pas odbija ići van, ja sam bio do dućana, pokisao do kože. Jučer smo zato s pravom vjerovali prognozi i skoknuli do ljuljačke koja se u grubim krajevima još uvijek drži. Frendica od Merkel pobijedila na izborima za šefa demokršćana, sudim da je to dobro, najtiražnije novine "Bild" su žestoko navijale za njenog suparnika, čak su danas na naslovnici objavili "novi šef demokršćana", bili su valjda sigurni nakon medijske kampanje da će njihov kandidat pobijediti, po uspjehu u ispiranju mozga ipak Njemačka nije na nivou država brdovitog Balkana i njihovih uzora Mađarske i Poljske. Netko ipak ostaje koliko toliko stabilan dok gori u Francuskoj, a očekuje se uskoro i u Italiji.
Čitam jedan roman o životu jednog neupadljivog intelektualca, kojem se eto baš ništa posebno ne događa u životu i koji sve naizgled rutinski odrađuje. S druge strane vidim u krugu oko sebe svi u nekim dramama i pričama tipa "ne znaš ti kako je meni."
Zanimljiv život na ovim prostorima baš me i ne privlači, zdravo društvo još i manje, evo udaraju opet po najslabijima, poskupile cigarete, a i piće će, priča se, Martell ekipu baš i nije briga za raju.

Post je objavljen 08.12.2018. u 11:00 sati.