Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VOZAČICA JE UDARILA ČOVJEKA NA PJEŠAČKOM PRIJELAZU U TROJSTVENOM MARKOVCU



Sinoć (06.12.2018.) oko 20,00 sati u Trojstvenom Markovcu je vozačica bjelovarskih registracijskih oznaka udarila starijeg čovjeka na pješačkom prijelazu. Ona se je kretala sa svojim vozilom "opel astra" iz pravca Bjelovara prema Trojstvenom Markovcu. Ja sam baš naišao kad sam išao kući, i vidio kako čovjek leži u krvi, bez ikakvih znakova života.

Kada sam prišao bliže, vidio sam da čovjek koji je ležao poče je disati. Kazao sam tom neretnom čovjeku da ubrzo dolazi hitna pomoć i da se ne miće. I tako je bilo za nekoliko minute je došla hitna pomoć i toga čovjeka su odvezli u opću bolnicu u Bjelovaru. Vozačica koja je udarila čovjeka je bila u vidnom šoku - ona je plakala i vrlo teško se je poslije smirila.

Nisam htio slikati niti snimati ovaj događaj jer ta žena koja je vozila auto je u zadnji čas uočila ispred sebe pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu, te htjela ga je zaobići - tako je ona kočeći prešla na suprotnu stranu voznog kolnika. Sreća je; da vozačica nije išla brzo - sa svojim vozilom i sa svojim desnim krajem udarila je pješaka i vjetrobransko prednje staklo je puklo.

Ovaj dođađaj se je zbio na Đurđevačkoj cesti na križanju sa sporednom cestom, odnosno ulicom Gregura Karlovčana iz koje je čovjek pješice naišao. Na tome dijelu je dosta mrak i nije osvjetljeno.

--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.12.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------

Broj članaka: 4575.



Post je objavljen 07.12.2018. u 09:44 sati.