Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SAD MALOPRRIJE SAM SPASIO MALO DIJETE I AUTO OD MENI NEPOZNATE GOSPOĐE !?Vozio sam svoju suprugu Živku s posla doma, (bilo je 16,25 sati) i prije nego što smo došli na otvoreni semafor u Trojstvenom Markovcu, bilo je "zeleno svijetlo", odjednom s moje desne strane vidio sam kako se niz brijeg od INA-e benzinske spušta u rikverc neki bijeli auto.

Sreća je što sam se vrlo sporo vozio, taj auto je prošao ispred nas samo na pola metra i nastavio ići. Ja sam zakočio i ništa mi tog momenta nije bilo jasno. Auto je udario sa zadnjim krajem, tj. zadnjim gumama u visoku bankinu i odbio se od bankine. To vozilo je ostalo tako preprečeno na kolniku. No, kad je auto prošao ispred nas, uočio sam da u autu nema vozača za volanom. Na zadnjem sjedalu je bilo dijete u svojoj sjedalici - možda nešto starije od godinu dana.

Da ponovo kažem: Kad se auto odbio od bankine opet se je našao ispred nas. Ja sam već upalio četiri žmigavca i iskočio iz svog auta, i trčeći brzim koracima prišao prema vratima gdje bi se trebao nalaziti vozač, no primio sam Golf da ga umirim. Počeo sam taj bijeli Golf gurati prema benzinskoj odakle je došao. Moram kazati da to je bio potpuno novi auto "šestica ili sedmica" ?

Vlasnica je istrčala van iz trgovine INA i trčala je prema meni. Shvatila je; što se je desilo: kad je došla na pumpu, ugasila je svoje vozilo, koje je na mjenjaču ostalo u leru, a nije povukla ručnu kočnicu. Sreća je; što u tome momentu nije nitko naišao iz suprotnog smijera - iz smjera Đurđevca.

Ta žena (starosti od 30-35 godina) mi se je toliko zahvaljivala i stiskala moju ruku, i ispričavala se je i mojoj supruzi za to što se desilo. Ona je govorila; "sad sam oduzela vama i sebi pet godina života". Kazao sam toj gospođi da mi je žao zbog njezinog djeteta. Ona je odgovorila - da dijete ništa nije skužilo... Rekla je prije nego što je otišla - da se zove Ana i da nedugo se je doselila u Veliko Trojstvo. Podaci i registracija vozila su poznati - ali ne želim ovdje to navodit...


--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.12.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4574.
Post je objavljen 06.12.2018. u 16:55 sati.