Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČOVJEK KOJI ME JE ISKUŠAVAO POSLIJE SU NA NJEGA PALA TEŠKA METALNA VRATA I POGINUO JE !?NE ISKUŠAVAJ BOGA SVOGA - ISTINU !

Bio sam prije u dobrim odnosima sa stradalim bjelovarskim zaštitarom Zdravkom Oreščaninom. Ja mislim da nikada mu se nisam sa ničime zamjerio. Niti sam mu ja bio dužan; niti za što kriv, samo je on odjednom prekinuo naše prijateljstvo.

Ja sam čovjek koji volim sve analizirati i o svemu ramišljati. Pregledavajući danas malo svoje snimke na svom kanalu You Tube, naišao sam na svoju snimku o Zdravku Oreščaninu, i sad vam je objavljujem na svom blogu.

Sjećam se: Kada sam zadnji puta vidio to veće Zdravka u trgovini PPK-a, možda ni sat od smrti, tj. kako će poginuti, njegovo tijeo kao da je slutilo smrt, bila je to jedna ne prirodna grimasa i užasna silueta. Rekao bi jednom riječju sablazan.

U Bibliji je zapisano kako je na neke grešike se srušio zid i oni su svi poginuli. Ovaj slučaj me podsjeća na nešto slično. Zdravko da se je dalje družio s mnom, danas bi bio sigurno živ, jer ja ne volim iskušavati istinu i praviti od nje ruglo i bešćutnost. Svi oni koji su se udaljili od mene ginu i propadaju, oni nisu izdali mene - izdali su svoj život....

--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.12.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4573.Post je objavljen 06.12.2018. u 09:51 sati.