Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

hrana

evo su oni znanstvenici opet izdali novo upozorenje pod nazivom 'droga sa kuhinjskih polica' u kojem donose popis hrane koja stvara ovisnost a među koje spada: pizza, čokolada, čips, keksi, sladoled, cheeseburgeri, gazirana pića, kolači i sir. šta znači da janjetina, odojak, pršut, panceta, kulen i kobasice ne spadaju u rizičnu skupinu. također su spomenuli da su brokula, kupus (u svim oblicima) fažol, jabuka i kapulica poželjni dodaci prehrani kako bi se anulirli negativni učinci ovi sa početka priče.

dakle, ako jedete picu obavezno sa njon uzmite salatu od fažola tako da ne osjećate nadutost zato šta fažol ventilira probavni trakt, ako pak jedete čokoladu onda ona triba bit u kombinaciji sa pečenin odojkon i jabukon zbog čega se ista i stavlja odojku u usta nakon pečenja, čizburgere morate jesti sa kiselin kupuson kako bi ste anulirali sve negativne sastojke koji se dodaju mljevenom mesu da bi bilo jestivo, sladoled kombinirajte sa brokulom jer je ona onako sama bljutava i ne stvara ovisnost itd. sve to triba zalit pivon ili vinom, ovisi o afinitetima al nikako sa kokakolom koja je puna rafiniranog šećera i izaziva dijabetes.

iz gore narečenog vidimo da su jedino janjetina i kapulica mlada jedini u istoj skupini šta znači da je tribate češće upražnjavat kako bi ste ostali fit i u dobroj kondiciji, uostalom to će se povoljno odraziti i na vaš kućni buđet jer kil pice ili kil čokolade koštaju više od kila janjetine. kolače naručite od gurmi ili od vicke jer su napravljeni od provjerenih sastojaka neupitne kvalitete, naročito baklava od pistacija i kugluf od višanja.

kako su pred nama dani darivanja nemojte bit materijalisti i pisat svetom nikoli da van donese novi mobitel il tablet ka šta je to učinila moja šefika, nego se usprotivite ovisnosti i zatražite da van donese kvarat janjetine od plečke, kil pršuta il pečenice, teču sarmi sa suvin meson, francusku salatu, i kapulicu mladu. možete uzet i malo paškog sira u umjerenim količinama ikako on spada u zabranjenu skupinu u kombinaciji sa poželjnim namirnicama neće stvoriti ovisnost jer je skup.

vodite računa o svom zdravlju u danima koji su pred nama, a ako vam je baš stalo da se ne udebljate i živite zdravo ne morate ić u teretanu jer uvik morete otić u afriku kako bi ste održali dobru liniju, tamo nema pice, čokolade, čipsa, sladoleda pogotovo, čizburgera, kolača i keksi, tamo su svi fit.

Post je objavljen 06.12.2018. u 09:26 sati.