Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVE VIŠEM ME IZNENAĐUJE KAKO OPASNO LAŽE POLICIJSKI NAČELNIK BBŽ-a JAKOB BUKVIĆ !?



Na sve moje primjedbe koje sam pismenim putem stavio na rad "nekih" policajaca u Bjelovaru, gospodin Jakob Bukvić, mi je uvijek odgovorio u svojim pismenim dopisima upućenim meni - da od strane njegovih policijskih djelatnika "sve je bilo uredu".

Valjda načelnik Bukvić misli da su građani, odnosno, ljudi za njega - neki zaostali kreteni,.., i idoti koji nemaju prava glasa. Na takav način gospodin Jakob Bukvić bježi od svake svoje odgovornsti. Te, on sa opasnim svojim lažima želi prikriti istinu i ugušiti ljudska prava i građanske slobode čovjeka. Ili bolje rečeno želi poštenim ljudim nanesti štetu...

Kada se je birao prošli puta načelnik Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske županije, ja sam pogrešio; što sam napisao pismo ministru MUP-a RH., Davoru Božinoviću, da je gospodin Jakob Bukvić najprikladniji za to mjesto u Bjelovaru. Podržao sam ga za načelnika u našem gradu.

Bukvić mi se sad zahvaljuje, i to sa svojim teškim "lažima", kao uvredama i neistinama, i dozvoljava teror i nasilje u svojim redovima u policijiji Bjelovar. Naše društvo se osipa u bezakonju i kriminalima, a načelnik brani, tj. štiti takve pojave.

Danas (05.12.2018.) sam dobio službenu pismenu predstavku Broj: 511-02-01/2-7/25-18., napisanu od 29.11.2018., u kojoj načelnik Jakob Bukvić, me ni ne oslovljava "gospodine" nego samo piše; moje ime i prezime, i kako su izvršene sve provjere i ništa od mojih tvrdnjih nije utemeljeno.

Gospodin Jakob Bukvić je več imao jedan mandat u Bjelovaru, i kad je otilazio, on nazvao me je na moj mobitel i zahvali mi se je što sam ga tad podržavao. Nikada neću zaboraviti ovu njegovu rečenicu: "Gospodine, Stojkoviću htjeli su vas samljeti i izbrisati..." Ispada kao; da me je on čuvao, a sad se otkriva, da baš Bukvić mi je sve to radio o glavi...

Ove godine sam čak tri pta tražio od tajnice ureda Jakoba Bukvića da me načelnik primi na razgovor, da u oči mu kažem što rade policajci u njegovim redovima, ni jedamputa me Bukvić nije primio, kazao je: da je zauzet i na sastanku.

A brojno puta sam Jakoba Bukvića ljetos viđao za vreme posla kako sjedi na terasama u raznih caffića u društv Hamdije Mašinovića. Jednom kad sam u gradu prolazio sa svojim autom, Bukvić se je nagnuo da me vidi i govorio je Mašinoviću, je li to Stojković?!



--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.12.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4572.




Post je objavljen 05.12.2018. u 18:52 sati.