Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bartimejcroata

Marketing

Marakeški sporazum i posljediceEuropa je pred nemirima i građanskim ratovima. Masonski udar na Europu ima za cilj uništiti kršćanstvo. Kršćanstvo odgaja misleće ljude a to ne paše korporacijama i masonskim siledžijama. Kršćani su slabi potrošači kondoma i ljute se na monsanto i ne vole pesticide i stalno spominju ljubav koja blage veze nema sa kondomima. a to nije politički korektno. Ti kršćani stvarno nisu normalni, misle masoni. Neće čak ni da se sexaju što je van svake pameti. Čak ne vole ni sidu, što je posebno abnormalno jer je sasvim normalno uništavati sebe i čovječanstvo. A usput imaju i nekakve časne sestre koje su život posvetile liječenju sidaša što je već okrutna razina abnormalnosti. Takve abnormalne ljude treba potamaniti kao što je činio jedan maršal na Balkanu, neki drug tito, poznatiji po nadimku Bravar.
Treba izazvati sukobe islama i kršćanstva globalno i sukobe desničara i ljevičara lokalno.
Neki pišu da su cionisti tvorci imigracija jer im odgovara da se što više isprazni Bliski istok. Ali ja baš u to ne vjerujem. Prije će biti da je u pitanju invazija islama na Zapad koji će dosadne katolike istrijebit, kako su planirali meštri sa trokutima i šestarima.
Kad nakon nemira i sukoba nestane mirovina i kad nestane hrane onda će biti zanimljivo gledati hrvatske marakeške ljevičare kako kmeče i za sve krive desničare i Crkvu. Jer i oni će ostat bez hrane, pogotovo jer puno novca troše na kokain i 'kubanske' cigarete i donje rublje i vrhove zelene trave. Uživam unaprijed.

Danas na Dnevno.hr od urednika izišao članak o Pakistancu koji je glavni švercer migranata i koji živi usred Zagreba, ima diplomatski imunitet i organizirao je između 50 i 100 šofera da prevoze imigrante prema Italiji i Njemačkoj. Dnevno je objavio i adresu pakistanca i imena šofera. Pakistanac ima 20 godina i ima vozni park od pola milijuna eura.
Novinar Marin Vlahović kaže da desetine možda i stotine migranata prelaze dnevno preko Hrvatske. Kad prevoze idu po tri auta, pa ako naiđu na policiju, prednje auto počne krivudati ili kočiti. Naravno, policija zaustavi to auto, a auto sa migrantima prođe.
Vozači tvrde da je Pakistančev otac konzul ili ambasador u Italiji. A adresa mladog pakistanca se nalazi 400 metara od pakistanskog konzulata u Zagrebu.
Baš me zanima hoće li ova bijedna izdajnička vlast protjerati cijeli konzulat ili će čekati Marakeški sporazum pa da još i financijski pomogne jadnim Pakistancima koji su u Pakistanu zatvorili Asiu Bibi, ženu sa četvero djece, samo zato što je rekla da je kršćanka i zato što nije htjela prijeći na islam kad su joj to ponudili za slobodu. Nakon 10 godina u zatvoru, vrhovni sud ju je oslobodio, ali je islamska rulja ubila guvernera pokrajine i parlamentarca za manjine koji su se za nju zauzeli. Naravno Amerikanci šute jer su im Pakistanci saveznici.
U BiH bi rekli, mašala hrvatska policijo, mašala obavještajne službe i mašala Plenkoviću.
Bit će da je to akcija širih eu obavještajnih službi koji su pod izravnom kontrolom Angele Merkel Titove duhovne miljenice i sljednice. A Anđelina je sluškinja Novog svjetskog poretka i masona koji ga hoće uspostavit. A Plenki je Angelin sluga. Masona je jako malo, a nas 7 milijardi, zato su oni nastojali preko sexa, droge i rock and rola umanjiti broj svjetskog stanovništva, otupiti savjesti ljudi i zato im ovo sve uspijeva.
I zato će uspjeti uspostaviti Antikristovu vlast, što su prorekli svi proroci. I onda dolazi Isus, ali u Sili i Slavi i satrt će sve svoje neprijatelje i uspostaviti svoju vlast.

MT 24
Dolazak Sina Čovječjega
(Mk 13, 24–27; Lk 21, 25–28)
»Reknu li vam dakle: ‘Evo, u pustinji je!’, ne izlazite; ‘Evo ga u ložnicama!’, ne vjerujte. 27Jer kao što munja izlazi od istoka i bljesne do zapada, tako će biti i s dolaskom Sina Čovječjega.«
28»Gdje bude strvine, ondje će se skupljati orlovi.«
29»A odmah nakon nevolje onih dana sunce će pomrčati
i mjesec neće više svijetljeti
i zvijezde će s neba padati
i sile će se nebeske poljuljati.«

30»I tada će se pojaviti znak Sina Čovječjega na nebu. I tada će proplakati sva plemena zemlje. I ugledat će Sina Čovječjega gdje dolazi na oblacima nebeskim s velikom moći i slavom. 31I razaslat će anđele svoje s trubljom velikom i sabrat će mu izabranike s četiri vjetra, s jednoga kraja neba do drugoga.«


Samo vam želim objasniti iz teksta pojam orlovi i pojam strvine.
Orlovi su anđeli sa 'mačevima' koji će se skupljati nad 'strvinama' što označuje ljude sa dušama punima opačina i teških grijeha.
A ovi anđeli sa trubljom će skupiti izabranike s neba da se ujedine sa izabranicima na zemlji. Svi su to, koji su znali sačuvati vjeru i koji su slijedili Njegove zapovijedi i Njegovu Riječ koja stalno zove- Obratite se i vjerujte evanđelju.
Na dulje vrijeme isključujem komentare (uz suze, vrištanje i plač) dok mene nisu isključili, uz ispriku.Post je objavljen 05.12.2018. u 02:03 sati.