Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bartimejcroata

Marketing

Trebaju li istospolni partneri usvajati djecu

Znamo kako je u Saboru Vlada odbila amandman HNSa o usvajanju djece od istospolnih parova.
Argumenti ljevičara su da svatko treba biti ravnopravan i da treba postojati jednakost prema svim građanima Lijepe njihove. Naravno da su svi SDPovci srčano branili prava lezbijki i homoseksualaca. Najsrčaniji je bio onaj intelektualac Glavašević koji je stalno spominjao jednakost. Nitko se od desničara ne sjeti reći:

Pa dobro, svi smo mi za jednakost, ali zar ne uviđate da uvodimo nejednakost među djecom. Dosad su sva djeca bila jednaka. Sva djeca su imala mamu i tatu i po tome su bila jednaka. Pa i usvojena djeca trebaju biti jednaka sa većinom djece. A sad se to hoće promijeniti. I još se prijeti ustavnim sudom i europskim sudom za ljudska prava. Ima li kakva sprava da izmjeri IQ saborskih zastupnika ljevičara?
Strava.
Napuštam teme iz duhovnosti, nije to za neuke ljevičare, tama neznanja je jedna od definicija pakla, pa kad me već vrijeđaju na blogu i nazivaju pederom (pazi pameti) onda neka ostanu u neznanju. Potražit ću drugi blog servis.
A izbrisat ću pjesme od Ivana od Križa. (kopirat ću post i komentare, mislim da će mi trebat) Prejako je to božansko svjetlo pa su se prisutni ljevičari malo previše osunčali i dobili opekline. Nema više ni Učitelja Eckharta a ni spoznaja o tome kako nastaje disocijativni poremećaj identiteta čemu će djeca usvojena u istospolnim parovima biti izložena. Da ne govorim da ta djeca postaju manjina poput njihovih mama i mama ili tata i tata.
Proguglajte šta je disocijativni poremećaj identiteta.

PS. Jedna vitka plavuša, moja prijateljica, glazbenica violinistica, zove me izbezumljena: "Gudim pomoć, gudim pomoć." Šta je sad pitam ja, a ona će: da je stalno jedna kolegica progoni jer se u nju zaljubila i imam li kakav savjet. Kažem joj ja -Zagrli je i šapni joj da se goni....u saborsku dvoranu.


Post je objavljen 01.12.2018. u 20:24 sati.