Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OVOME POLICIJSKOM TERORU I NASILJU TREBA DOĆI KRAJ !


POLICIJSKI PRESRETAČ BJ-273-FV KOJEG SU POLICAJCI RAZBILI, PA GA POPRAVILI - NAROD JE SVE PLATIO.

Jedni te isti prometni policajci već duže vrijeme me maltretiraju, a to su: Dalibor Milković, Josip Blažević, Tihomir Šamec i Saša Maras. Na, svakom koraku mi fingiraju* prometne prekršaje, i pišu kazne, i stvaraju mi lažne montirane procese.

Ovi policajci koje sam ovdje naveo troše imovinu od naroda, tj. državna financijska i sva materijalna sredstva. Na sve mile i nemile načine; mi žele nanesti štetu i prikazati me kao nekog prekršitelja zakona.

Danas, 01.12.2018., u 16,48 sati ponovo sam doživio novi teror na cesti od dva prometna policajca; Tihomira Šameca i Saše Marasa, koji su me zaustavili sa policijskim presretačem u Zagrebačkoj ulici u Bjelovaru, da sam izvršio pretjecanje drugog vozila preko pune linije na kolniku.

Kretao sam se prema centru grada Bjelovara, i odjednom kao u nekim kriminalnim filmovima iza mene upalila su se rotirajuća plava svjetla. Dao sam žmigavac na svom vozilu BJ498GN i stao sam propisno sa svoje desne strane. Dotičnim policajcima sam dao na uvid svoju vozačku dozvolu i prometnu dozvolu od vozila.

I dva policijska provokatora su počela, svoj teror; pitali su me - da li imam atest od vozila - koje je na plin? Pokazao sam im certifikat, i pitao sam; zašto me to traže - da to piše u prometnoj dozvoli - da je vozilo na plin. Prometni policajac Tihomir Šamec, kazao je da: "nigdje to ne piše". Ja sam mu rekao da pročita bolje, i on je na kraju našao - da piše u prometnoj dozvoli da je auto na plin.

Onda se isti policajac cinično uhvatio za ime moga oca - kako mi se otac zove: da li je "Milan ili Miloš?" Kazao sam Šamecu i Marasu da su mi i prije pisali lažne prijave i da su na kraju sudci te njihove prijave bacili u smeće. Pa ja vas ovdje pitam - tko sve ovo plaća - i ove policajce koji zloupotrebljavaju svoj položaj i ovlasti...

Zanimljivo je; da sam snimljen uređajem "Traffivision", kako ja pretječem drugo vozilo. U ovome ne bi bilo ništa čudno i neutemeljeno, da su policajci mi pokazali pravu snimku,.., jer nije uopće izmjerena moja brzina kretanja vozila. Da li sam ja išao 20 kilometara na sat, ili 25 kilometara. Ili koliko?!

Ovo je bila čista namještaljka na punoj liniji kolnika. Vozilo BJ660GD koje je išlo ispred mene dok sam ulazio u grad, pojavilo se je od nitkud, odjednom se stvorilo ispred mene,.., i cijelo vrijeme je kočilo ispred mene, pa pomalo kretalo, i tako stalno... Ovdje moram kazati da brzina toga vozila nije bilo veća od 30-tak kilometara. Tom vozilu sam svirao - da što izvodi...

Normalno je; da sam zaobišao vozilo - koje je remetilo sklad normalne vožnje, i koje je povremeno zastajkivalo i opet kretalo, i tako više puta, i izgledalo je kao da vozilo je u nekom kvaru ili vozi pijana osoba... Prigovorio sma prometnim policajcima Šamecu i Marasu, da zašto nisu to vozilo zaustavili ispred mene; da je osoba telefonirala, imala mobitel u rukama, i da se nepropisno vozila, ometala promet...

Policajac Šamec mi je drsko odgovorio da - neću ja njima određivati koga će oni zaustavljati. U sebi sam tada pomislio kome ova država i njihovi šefovi daju ovakvo skupocjeno policijsko vozio Audi BJ273FV presretač u ruke - da se s njime služe. I u koje svrhe. Ovo je živa sramota; što rade ova dva policajca! Koji nemaju ni savijesti ni obzira prema drugim ljudima.

Nije tu više sporna ni kazna od 500 kuna, nego je u pitanju ugled Hrvatske, i ovoga društva, i korupcije u policiji. Što da ja kao ozbiljan i obiteljski čovjek o svemu ovome mislim. Nego da je ovo ruglo od pravnog sistema. Presretač je isto pretekao to vozio na punoj liniji. Kad su mi prometni policajci ispisali kaznu i predali mi prekršajni nalog u ruke - kazali su mi podrugljivo; "ugodno vam veče"! Te, su se nepropisno uključili bez žmigavca u promet. Vozač Saša Maras je napravio s time i "drugi" pekršaj...

Ovdje napominjem: da prometni policajac Tihomir Šamec i prometni policajac Saša Maras su me cijelo vrijeme pratili od ulaska u županiju Bjelovarsko-bilogorsku. I brojno sam puta ih već prijavio za nezakonito postupanje prema meni. Odgovorni ljudi (kojima se ja sad obraćam), koji predstavljaju važne institucije ove Republike Hrvatske, bi se trebali zamisliti nad ovakvim kroničnim pojavama.

U Bjelovaru, 01.12.2018. godine
Subota, 20,15 sati


--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 01.12.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4568.


Post je objavljen 01.12.2018. u 17:52 sati.