Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Blogi ga nije volija 5





Alo momak ja san Jure iz Mista, kupija san ovu Škodu bez ključa od smišne plavuše, jel me moš gurnit da upali, moran u Slavoniju.

Ne mogu žurim moram u kazalište.
Štaš tamo.

Idem vidit pičku.

Jebate u teatar ideš vidit pičku, al je nisi do sada vidija.

Jesam ćirio sam mamu kad se tuširala.

Nikad sinko jebača od tebe.

Šta ti znaš, ti si biće Dalmatinac kao i ona Annaboni, vi ste zaostali po pitanju seksa, imam ja jednu prijateljicu, jebe se ka štuka, možda će mi pokazat, nije baš u cvijetu mladosti, ali Nejebica je najgora od svega.

Ti nisi skroz normalan jel tako.

Nisam ja sam ateista, i anarhista, i samo domaće filmove gledam.

Jebate jesu ovi purgeri manit svit.

O jubavi

A je gadna ta jubav, usiše čovika, iscentrifugira ga, nema ga šta vidit, postane skoro nevidljiv.
Eto recimo, mene niko u mistu otkad je došla purgerica nije vidija, cili san konspirativan, skrivan se po ovon zvizdanu u polju, tamo di nema nikoga, vengo samo oni šta po tuđin poljima beru smilje.

Dokle je to došlo, sto godina je smilje reslo i nikoga nije bilo briga, a nu i sad, žešći su na smilje nego na marihuanu, još će ga počet i sadit, plivit i zalivat. Samo je srića šta oni lupež Linić nije više ministar, jerbo bi on već neki porez na smilje uveja. Reste ti smilje u ogradu, plati porez, nisi ga ti obra, jebe se državu plati porez, ionako u ovu državu nikad ne najebu oni šta beru, vengo oni šta kopaju.

Mora bi otić do Kate šta oće da je zovemo Katarina u kafić, jerbo šta me duže nema više će me zajebavat kad dođen.

Iša bi ja, ali bi triba i nju povest, naidit će se ako oden sam, biće odma ti mene ne voliš, ti si mene iskoristija, samo ti je ono na pameti.
Kako god okreneš najeba san, ne zna se šta je gore da je vodin ili ne vodin.

Mislin vodija bi ja nju, draga mi je, ali ka da i čujen, Zdene će odma ćin nas vidi reć di ste mladenci, onda će don Petar reć da me obavezno dovede na ispovid prije mise u nediju, Špiro će pitat kako će se mali zvat, Mate pitiespijovac će reć da nije važno kako će se zvat, samo da mora navijat za Hajduka. Poštarov sin Mate hašišar će pitat oklen je gospođa iz Zagreba, jerbo ga je on za oni dvanajst godina studiranja odlično upozna, i ako mu propadne posa u Brisel, more odma ić gonat taksi po metropoli.
Načelnik će jon turit pristupnicu za u hadeze, a donačelnik će reć kako je svit u Zagreb masu kulturniji vengo kod nas u mistu, ovi naši su zatucani i nepismeni, pa zato nije uspija organizirat ni prvomajsku ni gej paradu.
Ines če jon reć da ima lipu veštu, da je ona istu taku vidila na onoj glumici u storiju, a apotekarica da pazi, jerbo svi muški u mistu kupuju one xxl goldune pa in spadaju.

Moga bi ja nju odvest na slapove Krke a u kafić ću kad ona ode.
Dok ja tako pensan evo ti nje, kako se lipo smije, i oči jon blišće, je lipa i gotovo.
Buš me odvel u kafić na nesicu, pita ona.
Bum, bum jebiga, sad nema nazad, najeba san i gotovo

Jurini puti

Jeben mu mater, zaboravija san ulit benzin u ovu Škodu.
Ko zna moran li je ugasit, za ulit benzin, ko će je onda upalit.
Da je kod nas doli ne bi ima konta, benzinska je uvik na brigu, sidneš i nizbrdo, upalit će da ga jebeš, a ode je sve ravno, ne da nema briga, nema ni stine.
Da te neko raspizdi ne bi ga ima čin potegnit u ćivericu.

Možda bi moga koga pitat da me gurne, a šta ako opet trevin nekog luđaka ka onog šta ćiribimbi mater dok se tušira, i ide u teatar vidit pičku.
Šta je ono reka, da ima niku prijateljicu i da je atejista.

Ja mislin da je on peder.

Di mi je ono rekla ona Demi More šta se zove Demetra da Triban ić, a sitija san se u Kutjevo, di je barun Trenk zaskočija Mariju Tereziju.
Kako je ono rekla natuć se kulena i nabumbit grašovine, koja je afrondizijak, i da ću bit ka supermen.

Ne mogu se više sitit šta je rekla ona u Petrinju da dolazin ili ne, nešto je spominjala unuka, jebe mi se kad se ja naoružan tin afrondizijacin, ako je Marija Terezija popušćala i ona će.

Jebate zaboravija san Meka, eto šta mi je oni ludonja uradija, išempja me ciloga, koja je to budaletina, ima li ova Škoda žmigavac.

Post je objavljen 28.11.2018. u 09:56 sati.