Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Dlakave naglodrap hulahopke

Daj recite kak stojite s depilacijom? Pretpostavljam da se depilirate, davno su prošla vremena kad su dlakave čarape bile in.

Šta preferirate? Vosak, britvica, krema? Vosak je za moj ukus ravan stravi u ulici brijestova; te ga grij, te mrljaj po sebi, te lijepi one trakice, pa kad potegneš trakicu vrištiš ko pjevač AC/DC. To je za mazohiste, kad bolje razmislim. Britvica je onak...za na brzinu, jedini je problem kad u naletu tjeskobe odleti pa se srežeš do balčaka, proklinjući onog ko je izmislio i britvice i depilaciju. A i kad opet krenu nicat dlačurine...ma neću ni mislit o tome. Krema je sjajna; natrackaš, pričekaš, pa s onim špahtlom zguliš kremu i dlake. Damski i bezbolno.

E saću vas ja posjest u vremeplov, pa vas vratit negdje u sedamdesete. Nedavno sam nešta tražila, kadli će meni iskočit fotka neke ondašnje pjevačice. Pa sukladno mojim opisivačkim sposobnostima dozvolte da je podrobnije opišem.
Dakle, žena sjedi na fotelji sa cvjetnim uzorkom, onak ležerno naslonjena, sa lijevom rukom koja u slobodnom padu visi sa naslona i vidljiv je prsten sa malo poglomaznim kamenom ( pretpostavljam da ruka izato i visi, kamen vuče ka crnoj zemlji usljed sile teže ). I obrve su ne zrele, neg prezrele za višestruko prorjeđivanje, a tapirung ne bi probio ni direktan pogodak artiljerijskog projektila velikog kalibra. Obučena je u fajn šarenu opravu ( znate one nekadašnje nepropusne materijale u kojma se znojilo ko da ste boksali deset rundi sa Parlovom ) koja se za potrebe fotografiranja malo jače digla do kukova, a onda slijedi kulturološki šok neviđenih razmjera. Naime, na nogama ima hulahopke naglodrap boje ( da ne velim boje kože ), ispod kojih ima dlaka više nego na nečijoj glavi. Pa to je nešta najstrašnije što sam ikad ugledala.
Tu bi trebalo brat bratu dve kante voska ( tri ak ide proć i bikini zona, za brazilsku dupla masa ) i sve zalihe trakica iz DM-a. Britvice nikako ne dolaze u obzir; prvo škare za živicu pa male škare pa možda onda britvica, al mislim da bi to trajalo ko Kastrov govor. Krema bi bila idealna, al minimalna količina je cca 48 kutija, znači dobro bi bilo prvo naručit da se ne miješaju proizvođači a u cilju izbjegavanja kemijske reakcije. I kak je uopće iko došo na ideju nagovorit je da obuje najlonke naglodrap boje i uslika se ko da je kruni za britansku kraljicu u tim dlakavim čarapama.

Razumijem da su bila sasvim druga vremena, znate ono - pa eto kad je tak Bog dao nek tak i bude, al je svejedno jezivo za gledat.
Noćas opet nema spavanja. Eto Jetija u hulahopkama čim zažmirim.




Post je objavljen 27.11.2018. u 18:00 sati.