Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Blogi ga nije volijo 4



Mala ja moran u Slavoniju, Triban kupit prasce za sušit, pa će bit i pršuta i pancete, i šljuk za skuvat raštiku, već mi se pričinja kako miriše, šljuk raštika i zeru kaštradine.

Aj ti lipo nađi ključ od Škode dok ja obavim to s prascin, pa ćemo sa Škodon na more, ja ti i tri prasca, pokazat ću ti apartman po apartman, neć ti bit žaj.
Nu je smišna ne zna Čovik bi li je izija ili, ono drugo.

Mucek je reka da će mi neki šjor fašista, šta se zove Mek kazat di ima dobri prasaca u Slavoniju, a neka Demi Moore ili tako nekako je glavna za vezu, i za bećarce.

Nego znaš li ti mala di taj fašista živi.

A u Zagrebu Jure, di bi Živija, i nije Demi Moore nego Demetra.

E ta, a ko će vas sve popamtit, sad moran opet nazad u Zagreb, ja ću ispalit.

Aj iden ja pomalo.

A Ajde iden ja tražit ključ od Škode.

Zagreb

Kako je ono reka, da ću ga pripoznat, da uvik ima žuju u ruci, jebate je ladno, ko pametan more pit pivu po ovon studeni, piva se pije liti kad je vruće, da te oladi, zimi se pije vino da te ugrije, i travarica za ubit viruse, ja te viruse odma ujutro podavin duplon travon, i Nu me ki zmaj.

Nu one sa pasićon, isti je ka oni Apricott od mesarove žene, one šta je otišla sa Švabon, pa se vratila i popizdila jer je mesar doveja onu malu iz Stankovaca i učinija jon dite.

Koliko je malome biće četri godine

Prije 4 godine

Oni Mucek mi još zvoni među ušiman, gospe moja oće me zajebavat, biće, mucek ovo, mucek ono, moga bi i muškost stavit na panj i okladit se da će se za iduće maškare kod nas u mistu Krnjeval, umisto Krnje zvat Mucek.

Taki zamantan reka san jon, ajmo na peškariju, i jebate opet san falija, pari da smo bili u niki riblji muzej, a ne na peškariju, koja je ovo riba, a koja je ono, a di ova živi, a zašto je ona zinila, zinila je valjda jer jon se spava, zašto bi riba drugo inače na suvon zivala.

Jedva san čeka da dođemo doma, onda san molin te ja mora spremat obid, šinjorina e nezna čistit ribu, e straj je da je ne ubode, e ja ću te ubost nebija ja oti Mucek, i gotovo.

A lipo je bilo dok san kužinava, letala je oko mene, ka čela okolo cvita, i stalno mi dodavala žmul, da ne prižednin, i stalno se tila jubit.
Mislin volin se ja jubit, ko normalan ne voli, ali te ženske one bi se jubile dok in justa ne oteču ka u Severine.
A lipša je ona od Severine, i od Rozge.

Lipo je tako kad smo sami, kad nima te dice, ni susida ni nikoga, sve se nekako umiri i mi guštamo, ja san jon čistija škampe a ona ih je ila, i guštala, samo ne znan šta stalno pije iz mog žmula, biće to neki purgerski običaj, ka da ja neman žmula iman dvanajst, isti šta mi je rođo Stipe šta radi u kokakole donija, je da na njima piše šveps, ali koga briga šta piše, toka se ono šta je unutra. A iman ja još i žmula i od pokojne babe, oni od debelog cakla, ništa in ne more naudit durat će zauvik.

Sve je moglo bit tako lipo i u redu, da ja neman posla sa ženskin, u ovon slučaju sa ton purgericon.

Sunce još nije pošteno ni zašlo iza punte, eto ti nje, pita gdje ću ja spavat.
I šta da jon čovik reče, da san jon apartman, i to mukte i ona pita di će spavat, ili je manita ili se nešto tu iza briga valja.

A di bi ti, pitan ja, ponosan na sebe kako san pametan, neš mene zajebat, i ja se bokun tendin u vas ženske.
A ja bi tu.
Di tu jebate, neće valjda spavat na taraci, izist će je komarci.
Di tu pitan ja nju i mazin je tako da ispadne da jon kokolavan, još bi mi samo tribalo da popizdi, ili da počne plakat, one plaču ka na botun, kad oćedu.

Ovdje kod tebe.
Zna san, nemoš proć lišo da ga jebeš, jesan li ja moga ić u pope, pop kad je li da prostiš, učini ono sa ženskon, onda kaže da mora ić, jerbo je on pop, pa nije zgodno, morat ću pitat don Petra šta triba za upisat se u pope.
A more velika je postelja, kažen ja, i nije mi mrsko, kad se sitin.....

E onda se desilo ono najgore, digne se ona od stola i otiđe u banju.
Nije prošlo dvi minute viče od tamo, mogu li četkicu stavit, u ovu čašu ovdje.
Zaledija san se, jebate ona se već useljava, i to planski, ko još nosi četkicu za zube sa sobon okolo.
Diga san se od stola i krenija u banju, da svojin očima vidin četkicu.
Ima san šta i vidit, na makinji za prat robu je već neka četka za kosu, i neka bočica, i još jedna bočica, a četkica je ispod ogledala u čaši.
Zato one nosaju okolo te velike borše, i zato ćemo mi muški prije izumrit, jerbo one su uvik spremne.
Ni treći svitski rat i nebi iznenadija.
Nazad u Zagreb

Eno ga biće je ono Mek, ima žuju i slikava ženskin pod suknju.

Alo šjor, jeste li vi šjor fašista, ja san Jure oni šta triba kupit prasce za sušit.

E Jure, di ti je Boban, popij žuju pa pemo k Demi, da nam da inštrukcijon, samo da nam ne napiše upute ka hajiku, bit će nam gore nego Zvonki kad joj je Mela crtala put

Nastavit će se

Valjda





Post je objavljen 27.11.2018. u 08:39 sati.