Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U BJELOVARU SU VODILI NEKI IZMIŠLJENI "DOMOVINSKI RAT" SVI BIVŠI OFICIRI JNA I MILICAJCI - DA LI SE TO MOŽE UOPĆE ZVATI HRVATSKI DOMOVINSKI RAT?!



Poznajem Željka Cepaneca , bivšeg zapovjednika protudiverzantske satnije Bjelovar, on je nekada studirao desetak godina, Te, je poslije postao profesor predmeta - koji je poslije ukinuti: Teorija i praksa socijalističkog i Marksističkog upravljanja.

Kao dečki uvijek smo se skupljali u bivšem restoranu "Golub" tu smo bili vrlo često. Tu smo provodili svoje mladalačke dane uz piće ili kavu ili dobre ćevape... Željko je još onda znao potegnuti nekoliko piva,.., pa stoga nije ni malo čudno što njegov problematični sin Robert Cepanec, se napija kao suha ispucana zemlja.

Željko Cepanec je uvijek bio miran i nije se volio kao mladić tući - pa je zanimljivo kako je on bio sudionik rata kao hrvatski časnik u vojno-redarstvenoj akciji"Otkos 10", no danas je on umirovljen. Svi ti bivši komuniste sa svećenicima su vodili rat i podijele na: Srbe, Hrvate ili Muslimane.

Danas, kad to sve gledam - to mije smiješno, jer ni jedan normalan europski narod za tako nešto ne bi išao u rat. Ljudi koji su nosili bivše jugoslavenske uniforme samo su se preobukli u nacionalne patriote... Propaganda; Huškanja i mržnje bila je prva osnova za podjele.


--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4541.


Post je objavljen 25.11.2018. u 23:16 sati.