Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Crna subota



Komp me zeza s tim zamrzavanja, a onda gašenje samo na gumb, kompjutoraš kojeg sretoh logično spominje njihovo valjda uvijek prvo rješenje, reinstalaciju windowsa. Meni najgore što ovaj laptop i nije neki staž stekao.
Jučer je uglavnom kišilo i pljuštalo, pa smo se odvukli u tower centar ispunjen iskusnim šopingholičarkama, koje su izabrale crnu subotu umjesto gužve crnog petka, ionako te akcije idu cijeli vikend. Dok smo Jin i ja čekali ispred prvog dućana, naletila je i javila nam se jedna od najpoznatijih ovdašnjih šopingmajstorica Jadranka G. i odmah mi razbila iluziju neke moguće kupovine, sramota veli, u Americi praznik, sve pošteno s normalnom robom, ovdje sve štrace povadili iz skladišta, čuvši riječ štraca, malo sam se zbunio, jer kad je svojevremeno biskup upotrijebio riječ, naučili me jedno drugo značenje.
Javio mi se i bivši učenik, kaže već komuniciraju oko proslave desetogodišnje mature, ja mu pohvalim kolegu iz razreda, bokte kakvu curu ima, upravo jučer objavio na instagramu, veli ovaj, a taj je lud, stalno je po svijetu, najmanje ovdje, a draga mu je Bolivijka. Poslije nailazi sadašnja učenica, kaže nadam se da se niste naljutili ono što sam rekla, bilo bi mi žao, Vi ste meni strašno dragi. Nemam pojma o čemu govori, odmahujem rukom uz ono rezolutno ma da, za koje ni sam nemam pojma što mu je pravo značenje.
Uglavnom jedva da uspijem malo otpiti iz pljoskice čekajući, fotkati se, kao što vidite nije se ni stiglo, s jednom simpa ženom razgovor o psima i ljudima. Kad bih se kretali bacio bih pogled prema izlozima, meni ništa privlačno, drugarica kupila super kapu i sjekiru, odjednom me presjeklo, u Lee Cooperu jedino pošteno, sve u pola cijene, vidim fenomenalne tene u mom stilu, ono boje ala Alpina, al manje kruto, prodavačica ljubazna, slobodno uđite s psom, odlična cijena i kvalitet, no naravno nema broja 43.
Atmosferu je jedino kvarilo što se slavio rođendan centra i dok smo mi bili, neki uobraženi balavci su vježbali improvizacije na instrumentima, bučeći do daske, što je izuzetno iritiralo mog psa i inače tolerantnog, samo da nisu tomson i cajke, mene, te pokvarilo, inače ispunjeno popodne.

Post je objavljen 25.11.2018. u 14:29 sati.