Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŽUPAN BJELOVARSKO-BILOGORSKI DAMIR BAJS JE VEĆINSKI "TAJNI VLASNIK" RIBNJAKA U KONČANICIZašto ova tema nije prisutna u hrvatskoj javnosti, da župan Bjelovarsko-bilogorski Damir Bajs je većinski "tajni vlasnik" ribnjaka u Končanici. Bajs je dana 24.08.2017., proglasio "Elementarnu nepogodu zbog suše, samo zato da bi izvukao "debele novce" iz proračuna županijske Uprave u Bjelovaru. Otišla su dva i pol milija kuna za Ribnjačarstvo u Končanici.

Sve je maska o pravom vlasniku Ribnjaka u Končanici, a o sukobu interesa uglavnom se šuti i ne govorise o kakvoj "suši" se radi, i to prošle godine u ljeti? Damir Bajs je odavno poznat po izvačenju novaca iz proračuna. Bajsova direktorica Ribnjačarstva je Nada Lukić Kolundžić, a načelnik općine Zlatko Bakunić, je županov čovjek.

Davor Rohlik direktor Vodoprivrede Daruvar je vlasnik jednog djela dionica Ribnjačarstva u Končanici. No, Bajsova ekipa radi posao za sebe, i stvar asebi dobit. Oni na takav način pljačkaju narod, i ne rade za opće interesa građana. Očito je; da se je prišlo sanacijI Bajsovih ribnjaka - Ribnjačarstvo Končanica d.d. Nek se građani zapitaju koji je ovo več put sanacije ribnjaka?


--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4539.

Post je objavljen 24.11.2018. u 21:32 sati.