Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kintsukoroi

Marketing

Spikigin

Bila sam prošli četvrtak u Noris cafeu, gledat i slušat našeg dragog Ribu.

Frendica je rezervirala karte, došla po mene na posel, pa smo se sjurile na par sati čiste uživancije i opuštanja.
Riba ko riba, jednostavan i normalan, popularnost ga ne mijenja nimalo.
U stilu stand upa ispričao nam je u dva dijela par zgodnih crtica iz svog života, u formi " Neprobavljivo & neosvojivo".
Prvi dio njegovo je djetinjstvo
( legendarna baka koja ne otkriva kvake u recepturi glavni je lik), vojska, putovanja, egzotična jela( pravi gurmani dakako, nisu gadljivi).
U drugom dijelu otkriva nam kakve komade voli ( žena, ne mesa), pa vam kroz prizmu mladenačke šeprtljavosti i sramežljivosti, postaje sve draži i prepoznatljiviji.
Podsjetio me da pothitno i sama moram napravit check listu idealnog frajera, bez obzira kaj sa četrdeset kuki znam da je taj vjerojatno Vulkanac, udaljen od mene puno svjetlosnih godina. To je razlog zakaj se nemremo sresti. No, ak se još za života mi, razvije sumanuto napredna svemirska tehnika, ko zna.
Znači, prvo moram tražit frajera iz NASE, kujš.

U publici mi nije niko bil poznat, a bilo je puno simpa i zgodnih žena.
Jedva sam čekala Ribi prići, mada me bilo strah, jer u meni izaziva neku nepriličnu nježnost, koda ga dugo znam. Išli smo u istu srednju, to ti je. A isto voli puno i neumjereno jesti, možda je i u tom zecu grm. Slični afiniteti, kaj ti ja znam. Fora tetovaža. Lav u oroskopo.
Negdašnje uređivanje bloga. Neam pojma.
No, znam ga tek iz Europskog doma, di smo imali blogopromociju i di mi je glumil stalak za knjigu, jer su mi se ruke tak tresle od treme, da bi od mojih drhtavih pjesama, nastao tada tek izlomljeni haiku.
Sve u svemu, oko triput sam mu ponovila da mu se ne upucavam, popričali smo malo o pisanju i književnoj sceni uopće, poslikali se, a onda su ga na rukama odnijeli valovi razgaljenih žena...

Knjiga " Šaptač ženama" izlazi mu u prosincu.

Ja cijeli život pišem " Šaptačicu muškarcima";-)

Bravo dragi naš Ribek:-*Moj dečko, Chuck;-)))

Post je objavljen 24.11.2018. u 14:58 sati.